A întârziat trei ore la serviciu și s-a produs un miracol!

clipboard01.jpg

femeie salvata lac inghetat
Thomas Braithwain a fost cu adevărat omul potrivit la momentul potrivit
Foto: captură video

O femeie a fost salvată într-un mod miraculos, după ce a căzut într-un lac înghețat, lângă Rezervorul Mantua, din Utah (SUA), duminică dimineață (29 noiembrie). Unul dintre angajații care se ocupă cu irigații a întârziat trei ore la serviciu, motiv pentru care a ajuns chiar în momentul în care s-a produs nefericitul eveniment. Bărbatul a observat că cineva a căzut în apă și fugit sa dea o mână de ajutor.

Thomas Braithwain este un operator de irigații care verifică zona Mantua în fiecare zi, la ora 6 dimineața. Cu toate acestea, duminică (29 noiembrie), bărbatul a ajuns cu trei ore mai târziu și a observat o femeie care căzuse în lac.  Aceasta încerca să își salveze câinii, însă a căzut și ea în apă. A avut un noroc incredibil că Thomas Braithwain a întârziat, altfel s-ar fi putut produce o tragedie, potrivit metro.co.uk.

rescue.png

femeie salvata lac inghetat
Femeia a fost salvată într-un mod miraculos
Foto: captură video

 

Brad Nelson, ofițer al Departamentului de Poliție din Mantua, a dezvăluit că femeia a căzut în apă într-o zonă unde nu există nici o casă și unde traficul este restricționat, deci a avut un noroc incredibil că a fost salvată la timp.  Astfel, Thomas Braithwain a fost omul potrivit la momentul potrivit. Femeia și cei doi căței ai ei au fost salvați și tratați la cele mai apropiate unități sanitare din zonă, apoi s-au dus acasă la doar câteva ore de la incident.

Loading...
 
 

Citește și

 • Nu trebuie să judeci nimic după aparenţe, iar o casă e dovada clară. Locuinţa, care se află în Belfast, Irlanda de Nord. Deşi la prima vedere pare o casă normală, interiorul e unul cu adevărat spectaculos.

 • Otis Johnson a fost condamnat la închisoare la vârsta de 25 de ani. A petrecut 44 de ani după gratii, pentru tentativă de crimă, după ce a atacat un poliţist. A ieşit din închisoare în august 2014, iar ce a văzut l-a lăsat complet bulversat şi uluit.

 • Poluare

  După un deceniu în care emisiile globale de CO2 au înregistrat o creştere rapidă, în ultimii doi ani acestea au început să stagneze, în ciuda dezvoltării economiei globale, potrivit unui nou raport din partea Centrului Comun de Cercetare al Comisiei Europene.

 • salim toorabally

  Atentatele de la 13 noiembrie, din Paris, Franța, au curmat peste 130 de vieți nevinovate. Mai mulți teoriști au atacat capitala franceză, unii dintre ei cu arme Kalashnikov, alții detonând centurile încărcate cu materiale explozive pe care le purtau.

 • bomba, sex, masina, sot

  O crimă pasională a îngrozit lumea. Superba politiciană Oksana Bobrovskaia a murit acum patru zile în timp ce făcea sex cu soţul în maşină. O bombă detonată chiar de partener i-a făcut zob pe amândoi.

 • rachel harry freya

  Când a adus-o pe lume pe micuță, inima femeii s-a oprit pentru 20 de minute. Doctorii îi mai dădeau doar două ore de trăit. Spre surprinderea cadrelor medicale, aceasta a intrat în comă și a reușit, în cele din urmă, să supraviețuiască.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1