Întâlnirea dintre Michelle Obama și Melania Trump, ținta ironiilor internauților

Ultima actualizare:

    Michelle și Melania s-au întâlnit în timp ce soții lor discutau în Biroul OvalFoto: Casa Albă
Michelle și Melania s-au întâlnit în timp ce soții lor discutau în Biroul OvalFoto: Casa Albă

În timp ce președinții Barack Obama și Donald Trump aveau parte de o întâlnire privată în Biroul Oval de la Casa Albă, și soțiile lor stăteau de vorbă deasupra unor cești de ceai, în spatele ușilor închise.

Michelle Obama i-a oferit noii Prime Doamne un tur al camerelor pe care le va lua în primire la Casa Albă din luna ianuarie a anului viitor, când soțul ei va deveni, oficial, cel mai puternic om din lumea liberă. Spre deosebire de momentul în care soții Obama s-au întâlnit cu predecesorii săi, soții Bush, de data aceasta presa nu a fost invitată să ia parte la întâlnirea celor două Prime Doamne. 

O imagine a fost făcută publică de biroul de presă al Casei Albe după presiuni din partea mass media. Melania și Michelle au vorbit, printre altele, despre cum este să crești copii în atmosfera de la Washington. Singura poză de la eveniment a fost luată în râs de internauți, mai ales în lumina evenimentelor de acum câteva luni, de la Convenția Națională a Partidului Republican, când soția lui Donald Trump a plagiat o bună parte a unui discurs dintre ale lui Michelle.

Imaginația oamenilor nu are  limite, așa că unei persoane inspirate și la curent cu evenimentele i-a fost ușor să editeze poza cu cele două și să imprime textul: "Bună, sunt Michelle", ca salut al doamnei Obama, și "Bună, sunt Michelle", ca replică din partea Melaniei Trump, subliniind tocmai momentul plagiatului din iulie.


    Ironia internauților a lovit în dreptul soției lui TrumpFoto: Facebook
Ironia internauților a lovit în dreptul soției lui TrumpFoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net