Înregistrare controversată în care Trump pare că bate un jurnalist CNN

trump.jpg

trump
Donald Trump a pubicat o înregistrare video în care pare că agresează un jurnalist CNN
Foto: Getty

Războiul dintre Donald Trump de ani) și presa americană pare să fi ajuns la cote înalte. După ce a insultat doi jurnaliști pe contul său de Twitter, tot în mediul online, președintele american a publicat un material video editat în care pare că bate un jurnalist CNN.

Înregistrarea video este versiunea editată a celei din 2007, din timpul unui meci de wrestling, în care l-a bătut pe Vince McMahon, un promotor de succes al acestui sport, relatează Daily Mail. în acest material video, chipul lui vince este acoperit de logoul CNN, sugerând astfel că președintele american ar dori să-i bată pe jurnaliștiii acestui trust de presă.

Imagniile au fost pulicate de Donald Trump, la o zi după ce pe aceeași rețea de socializare i-a insultat pe jurnaliștii Mika Brezinski și Joe Scarborough și spunând despre CNN că practică un „jurnalism de gunoi”.

Controversatul filmuleț a atras desigur și o serie de critici din partea internauților, care s-au arătat nemulțumiți de gestul și atitutinea președintelui american față de presă: „Este trist că președintele Statelor Unite încurajează violența împotriva reporterilor”, a fost un comentariu.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1