Îngrozitor! Și-a dat foc ca să nu mai fie violată de soldații ISIS

sclave-sexuale-din-irak.jpg

Femeile sunt răpite, violate și torturate cu bestialitate de către jihadiștii ISIS

Momente groaznice pentru o tânără care a fost violată în repetate rânduri de luptătorii ISIS, după ce a fost captivă timp de 2 ani în lagărele din Orientul Mijlociu. În Irak, sunt peste 3.500 de femei care sunt folosite ca sclave sexuale de către soldații ISIS.

Mii de femei au fost victime ale aşa-zisului “jihad sexual”, au fost vândute de către jihadişti, iar unele dintre ele au fost înmânate ca premii de război sau pentru a scăpa de unele datorii. Adolescenta, în vârstă de 18 ani, n-a dorit să-i fie dezvălut numele real, așa că a folosit un pseudonim, Yasmin. Aceasta a povestit cu groază, conform Independent.co.uk, cum a reușit să scape din captivitate și să se elibereze din tabăra de refugiați din Irak, după ce s-a udat cu benzină pe față pentru a se desfigura. Flăcările i-au ars părul, nasul, buzele și urechile. Yasmin a fost una dintre miile de femei din taberele de refugiați, din Orientul Mijlociu.

În vara lui 2014, membrii Isis au luat cu asalt zona muntelui Sinjar, din nordul Irakului. Luptătorii Isis au ucis mii de oameni care nu s-au convertit la islam și au răpit mii de femei și copii. Statul Islamic a forţat zeci de membri ai comunităţii religioase yazidite să fugă de pe teritoriile lor, răpind şi violând femeile, pe care apoi le păstrau ca slave sexuale.

Deși unele femei Yazidi au reușit să scape, peste 3.500 de femei şi copii yazidiţi sunt încă în mâinile jihadiştilor.

Yasmin, care la vremea respectivă avea 16 ani, a fugit împreună cu familia ei și alte mii de persoane, însă în cele din urmă, ea și sora ei au fost prinse de jihadiștii ISIS. Cele două au fost violate și bătute cu bestialitate înainte de reuși să scape de tot calvarul.

Atunci când comunitatea Yazidi, din care făcea parte și Yasmin a cerut ajutorul, un singur stat german s-a oferit să le întindă o mână de ajutor femeilor refugiate.

O echipă de experți a vizitat taberele de refugiați din nordul Irakului și a stat de vorbă cu femeile torturate și abuzate.

''Aceste femei chiar au nevoie de ajutorul nostru. Dacă noi nu le ajută, cine o face? E șocant ce se întâmplă acolo. Imagini cumplite și copii cu vârste fragede'', a declarat medicul Kizilhan din Germania. Mai mult de atât, a ajutat-o pe Yasmin să meargă la spital pentru a i se oferi tratament specializat pentru arsurile suferite pe 80% din suprafața corpului.

Tânăra a mai mărturisit că încă nu se simte în siguranță și trăiește în continuare cu frică după ce a stat în captivitate atâta vreme. De asemenea, Yasmin s-a stabilit cu familia în Germania, unde speră să se vindece și să scape de urmele trecutului.

Loading...

Citește și

  • sclave sexuale viol isis fetita

    Doctorul Jan Ihan Kizilan este inițiatorul unui proiect ce își propune ajutorarea femeilor abuzate din comunitatea kurdă Yazidi. El vrea să le salveze victimele violate de către militanții ISIS și să le aducă în Germania. Mărturiile acestor femei sunt cutremurătoare. O tânără și-a dat foc, pentru a nu mai fi atrăgătoare pentru agresori.

  • Peste 5.000 de fete Yazidi au fost capturate şi înrobite de ISIS când jihadiştii au atacat oraşul Sinjar, din nordul Irakului, în august 2014. Femeile, multe adolescente, au fost obligate să se uite cu militanţii ISIS le ucid familiile înainte de a fi vândute ca sclave sexuale. Deşi multe încă rămân în mâinile grupării, unele fete au reuşit să scape şi au povestit clipele de groază prin care au trecut când au fost violate, abuzate şi torturate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1