Înduioșător! O femeie a adăpostit în casa ei 97 de câini în timpul uraganului Dorian

caini-uragan1.jpg

Majoritatea câinilor s-au refugiat în dormitorul femeii
Foto: Facebook

O locuitoare mărinimoasă din Bahamas a primit în casa ei aprope 100 de câini fără stăpân, pentru a le oferi adăpost în timpul uraganului Dorian, una dintre cele mai mari furtuni care s-au format vreodată în oceanul Atlantic.

O femeie din Bahamas a adăpostit 97 de câini în propria locuință pentru a-i salva din calea uraganului Dorian. În timp ce uraganul a lovit arhipelagul Bahamas și s-a oprit deasupra insulei Grand Bahama, o femeie de pe o insulă învecinată a adunat aproape 100 de câini de pe străzi și i-a adăpostit în casă pentru a-i feri de puternica furtună. 

Femeia a primit în casa ei 97 de câini maidanezi 

Chella Phillips locuiește în Nassau, pe insula New Providence din arhipelagul Bahamas și este cunoscută pentru sufletul ei mare. Femeia îngrijește mai mulți căini fără adăpost și încearcă să le găsească acestora familii care să-i adopte, apelând la rețelele de socializare pentru găsirea potențialilor stăpâni. 

chella.jpg

Chella este o mare iubitoare de animale
Foto: Facebook

Aceasta a povestit în mediul online modul în care a decurs întreaga situație, dezvăluind și părțile mai puțin plăcute ale acțiunii sale filantropice. Într-un mesaj publicat contul său de Facebook, femeia a povestit că 79 dintre cei 97 de câini din casa ei i-au acaparat dormitorul și că își fac nevoile „fără oprire, dar măcar îmi respectă patul și niciunul nu a îndrăznit să urce în el”, a explicat aceasta.

caini-uragan1.jpg

Majoritatea câinilor s-au refugiat în dormitorul femeii
Foto: Facebook

„Toți cei de aici se înțeleg bine unii cu alții și îi întâmpină fericiți pe noii veniți pentru că știu că sunt frații și surorile lor în suferințe pe străzi. Fiecare insulă are o mulțime de câini fără adăpost și mi se rupe inima pentru cei care nu au unde să îi adăpostească”, a mai scris aceasta.

Casa care și-a deschis porțile pentru adăpostirea maidanezilor a ajuns inundată în cele din urmă, iar Chella a dus o muncă sisifică încercând să calmeze patrupezii speriați și să scoată în același timp apa din locuința sa. 

caini-uragan2.jpg

Patrupezii s-au înțeles bine unii cu alții
Foto: Facebook

„Suntem în regulă după o noapte stresantă în care au fost inundați. Fratele meu a dormit o oră, iar eu am petrecut toată noaptea trează având grijă să scot apa din casă și să am grijă de câinii îngroziți”, a povestit femeia, care a fost nevoită să scoată apa din casă cu ajutorul găleților, având în vedere că pompele pe care le folosea s-au ars de la suprasolicitare. 

caini-uragan3.jpg

Cei mai speriați de furtună s-au adăpostit sub pat
Foto: Facebook

„Mă rog pentru celelalte insule care au suferit pagube inimaginabile și nu văd cum au putut supraviețui câini sau orice alte ființe care au fost afară”, a mai spus iubitoarea de animale. Chella Phillips a declarat pentru ABC News că de 15 ani încoace își petrece timpul salvând câini fără adăpost. 

Uraganul Dorian: cel mai puternic din istorie

Uraganul Dorian este înregistrat ca fiind cel mai puternic din toate timpurile, făcând parte din categoria 5 (categoria 1: vânturi între 86,9 km/h și 153,8 km/h, cu pagube minore; categoria 2: vânturi între 154,5 km/h și 177 km/h, care cauzează probleme mai mari, precum spargeri de ferestre și căderi de copaci; categoria 3: vânturi între 178,6  km/h și 207,6 km/h , cu pagube devastatoare, cauzând spargeri de ferestre și uși; categoria 4: vânturi între 209,2 km/h și 251 km/h, fiind catastrofic, luând pe sus acoperișurile; categoria 5: vânturi de peste 252,6 km/h, care distruge case și clădiri solide). Cele mai mari puternice uragane din toate timpurile, înregistrate până acum sunt: Labor Day, în 1935; Gilbert, în 1988; Wilma, în 2005 și Dorian, în 2019, toate având vânturi de 297,7 km/h când au ajuns pe uscat.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1