Înduioșător! Câinele care nu vrea să-și părăsească stăpânul mort în seismul din Italia

caine_italia.jpg

caine italia
Un câine credincios nu a vrut să se despartă de sicriul stăpânului
Foto: captură video

Cutremurul din Italia a lăsat planeta cu 291 de oameni mai săracă. Seismul cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, produs miercuri dimineață, 24 august, la doar patru kilometri adâncime, a lăsat un adevărat dezastru în urma sa. Sâmbătă, 27 august, a fost zi de doliu național în Italia și data pe care mulți nu o vor uita, căci și-au condus la groapă oameni dragi.

Instantaneul cu o mare de sicrie a tulburat tot mapamondul. Un moment cu adevărat emoționant i-a înduioșat nu doar pe cei prezenți la fața locului, ci și pe aceia care au urmărit imaginile. Un câine credincios și îndurerat de pierderea stăpânului său nu s-a putut despărți de coșciugul în care-și doarme somnul de veci cel care i-a fost prieten.

funeralii_cutremur_italia.jpg

funeralii cutremur italia
Sute de de oameni i-au condus pe cei dragi pe ultimul drum
Foto: AFP

 

Stăpânul cockerului spaniol Flash a fost Andrea Cossu, un bărbat de 45 de ani, care se afla în vacanță în Pescara del Tronto. Localitatea cu pricina a fost rasă de pe fața pământului. "Cei doi au fost inseparabili", au spus cei apropiați de Andrea Cossu către presa italiană, citată de The Telegraph.

Loading...

Citește și

  • italia cutremur

    Bilanțul victimelor cutremurului produs în noaptea de marți spre miercuri în Italia este în creștere. Se vorbește deocamdată despre 63 de morți și peste 100 de răniți. Localitățile Accumoli, Amatrice și Pescara del Tronto Seismul au fost cel mai grav afectate de seismul cu epicentrul la 10 km de Norcia, în regiunea Umbria, la aproximativ 150 km de Roma.

  • romani disparuti cutremur, romani salvati cutremur, cutremur Amatrice, cutremur Italia

    Seismul cu magnitudinea de 6.2 grade, produs miercuri dimineață (24 august), în localitatea italiană Amatrice, a lăsat în urmă, până la această oră, 368 de răniți, 150 de dispăruți și 120 de persoane decedate.

  • Bilanțul morților în urma cutremurului care s-a produs miercuri dimineață (24 august), în centrul Italiei, și a devastat complet orașul Amatrice, a ajuns la 247. Alte câteva sute de persoane au fost rănite, iar unele sunt în continuare sub dărâmături. Până în acest moment, MAE a confirmat că cinci români și-au pierdut viața, iar alți 11 sunt dați dispăruți.

  • amatrice, italia, cutremur, dezastru, sate, apocalipsa

    Oraşe mici, cocoţate pe pantele abrupte alea Apeninilor. Străduţe înguste, pietruite. Ici-colo o pizzerie, o gelaterie sau un magazin de suveniruri. Linişte, relaxare, miros de cafea proaspătă. Doar clopotele bisericilor se aud din oră-n oră. Aici veneau hoardele de turişti vară de vară. Italienii din marile oraşe căutau liniştea, străinii căutau istoria. Acum totul s-a transformat în munţi de moloz, morminte pentru sute de oameni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1