Incredibil! Vei fi uimit de cum arată nepoata lui Stalin

joseph-stalin-3.jpg

stalin stranepoata
Nepoata lui Stalin are 44 de ani și locuiește în Statele Unite
Foto Getty

Stalin a fost considerat cel mai crud dictator al Uniunii Sovietice în secolul al XX-lea. Reputația de tiran și-a căpătat-o prin numeroasele crime în masă pe care le-a comis nu doar față de alte popoare, dar și față de propria națiune. Te-ai gândit însă cum ar arăta moștenitorii acestuia? Cu siguranță vei fi uimit de felul în care arată nepoata sa.

Chrese Evans (44 de ani) este nepoata lui Stalin, conform DailyMail.co.uk. Mama sa a fost Svetlana Alliuyeva, singura fiică a despotului care a marcat istoria multor națiuni în prima jumătate a secolului XX. Chrese, care a fost numită la naștere Olga, locuiește în prezent în Portland, Oregon.

1.png

stalin stranepoata
Mama sa a fost Svetlana Alliuyeva, singura fiică a despotului
Foto Facebook

Privind imaginile pe care aceasta le-a publicat Facebook, n-ai zice că este ruda lui Stalin, un om recunoscut pentru sobrietatea sa. Chrese este o femeie matură care cu siguranță pare că știe ce vrea; este tatuată, blondă și afișează o atitudine de “fată dură” – aceasta pare să fi crescut într-un stil occidental, într-un total contrast cu ceea ce și-ar fi dorit probabil Stalin de la urmașii săi.

2.png

stalin stranepoata
Chrese pare să fi crescut într-un stil occidental, într-un total contrast cu ceea ce și-ar fi dorit probabil Stalin
Foto Facebook

 

În ciuda originii sale și a faptului că a crescut în culturile britanică și americană și că nu i-a fost îngăduit să se întoarcă în URSS în 1984 pentru că mama sa denunțase atunci Vestul, Chrese pare să fi avut o copilărie normală. După ce a urmat câteva studii în Essex, Marea Britanie, ea s-a mutat în Statele Unite, mai exact în Portland, unde a lucrat într-un magazin de haine.

4.png

stalin stranepoata
În 1984 nu i-a fost îngăduit să se întoarcă în URSS
Foto Facebook

 

Chrese mărturisește că mama sa a protejat-o mereu și a făcut în așa fel încât să nu fie judecată după originea ei. A încercat să o țină departe de trecutul sângeros al bunicului său. „Nu a fost deloc parte din trecutul meu până când am devenit adolescentă pentru că ea (mama) m-a adăpostit foarte bine de el. Ea mereu mă considera americancă precum plăcinta cu mere. A vrut mereu să mă protejeze de greutățile prin care ea a fost obligată să treacă”, a declarat nepoata dictatorului. Chrese a avut o relație specială cu mama sa și întotdeauna s-au completat una pe cealaltă.

5.png

stalin stranepoata
Chrese Evans și mama sa
Foto Facebook

 

Întrebată ce anume i-a plăcut cel mai mult la mama ei, Chrese a răspuns: „Ea avea o credință incredibilă. Și nu mi-am dezvoltat acest simț al credinței până în momentul în care ea a murit iar acel simț al ei a rămas cu mine.”

3.png

stalin stranepoata
Chrese a avut o relație specială cu mama sa și întotdeauna s-au completat una pe cealaltă
Foto Facebook

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • mao zedung china

    În decembrie 1949, liderul Chinei, Mao Zedung, a efectuat prima sa vizită oficială la Moscova. Harrison Salisbury, un reputat jurnalist de la New York Times, câștigător al premiului Pulizer, a rememorat starea de spirit ce i-a cuprins pe liderii sovietici în lunile premergătoare vizitei lui Mao.

  • stalin neobisnuit

    Stalin este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din istorie și unul dintre cei mai cruzi conducători ruși (iar Rusia a vut destui lideri tirani). Iată însă și câteva lucruri mai puțin cunoscute despre el.

  • Barack Obama şi Vladimir Putin au avut prima întâlnire, faţă în faţă, după doi ani. Cei doi au purtat discuţii, la sediul ONU din New York, pentru a găsi soluţii care să pună capăt războiului din Siria.

  • Nepotul lui Iosef Stalin a acordat un interviu exclusiv pentru publicaţia Dail Mail în care a vorbit despre crimele comise de bunicul lui, dar şi despre actuala putere de la Kremlin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1