Incredibil! Uite cât aur încape în fundul unui om

o_captura_de_aur.jpg

aur fund rect traficant
Asta e captura scoasă din fundul traficantului

L-au văzut pe aeroport că mergea crăcănat, de parcă se opărise între picioare. Însâ când a fost oprit de vameşi şi percheziţionat, toată lumea a fost şocată. Bărbatul din Sri Lanka îşi ascunsese în rect 905 grame de aur.

Ăsta da record în materie de trafic! Un bărbat de 45 de ani din Sri Lanka i-a şocat pe vameşi după ce şi-a golit intestinele. Şi asta pentru că şi-a băgat în fund ar în valoare de peste 35.000 de dolari, adică aproape un kilogram.

Duminică, vameşii de aeroportul internaţional Colombo au observat un călător care mergea ciudat. Conform purtătorului de cuvânt al vameşilor, Sunil Jayarathne, bărbatul de 45 de ani mergea crăcănat şi suspina la fiecare pas pe care îl făcea. El intenţiona să se îmbarce pentru o cursă către India, însă a ajuns în arestul poliţiei. Asta după ce vameşii l-au pus să treacă prin detectorul de metale şi acesta dat alarma. 

aur fund traficantZoom
Ca să nu se irite pe interior, traficantul a învelit aurul în plastic

 

Aşa audescoperit agenţii că îşi băgase în fund şapte medalioane de aur şi şase lanţuri groase în valoare de 35.000 de dolari. Traficantul a ascuns marfa în mici învelitori din plastic şi apoi le-a introdus rând pe rând în fund. Conform surselor oficiale, marfa s-a blocat preţ de câteva ore în intestinul gros al bărbatului şi acesta a avut nevoie de aproape două ore petrecute pe WC până să-şi descarce încărcătura.

loading...
Loading...