Incredibil! Trebuia să devină șeful Mafiei italiene, dar s-a făcut... femeie. Povestea extraordinară a Danielei

Ultima actualizare:

    Daniela Lourdes Falanga, 41 de anifoto Facebook
Daniela Lourdes Falanga, 41 de anifoto Facebook

S-a născut Raffaelle Falanga și tatăl lui a fost unul dintre șefii mafiei napoletane. Fiind singurul băiat, tatăl lui i-a hărăzit un viitor luminos în rândul organizației de crimă organizată. Însă, după ce a fost crescut de o mamă abuzivă și care avea tendința să îi controleze fiecare mișcare, Raffaelle avea să își șocheze familia și să își umilească tatăl în cel mai ciudat mod cu putință. S-a transformat în femeie și a renunțat complet la orice legătură cu ”Noua Camorra”, organizația tatălui său.

Incredibil! În loc să devină un șef mafiot temut și respectat la nivel mondial, Raffaelle Falanga s-a transformat în Daniela Lourdes. În 2015, după ce și-a dus la bun sfârșit transformarea și și-a schimbat numele în Daniela, fiul bossului mafiot a făcut primele dezvăluiri. A devenit ambasadorul comunității minorităților sexuale din Napoili și și-a anunțat candidatura la unul din posturile din administrația publică locală. Inimoasă din fire și extrem de săritoare, Daniela, acum în vârstă de 41 de ani, a făcut cursuri de psihologie și a devenit consilier pe probleme de integrare în diferite penitenciare. Așa a ajuns să își întâlnească tatăl într-una din închisorile din Napoli. Nu îl mai văzuse de 25 de ani. Întâlnirea a fost electrizantă...

Daniela recunoaște că e dependentă de acid hialuronic și botox
Daniela recunoaște că e dependentă de acid hialuronic și botox

Citește și:

Regina Cartelurilor. Povestea celei mai faimoase femei-mafiot

10 cei mai periculoşi oameni ai planetei. Liderii clanurilor mafiote care au terorizat vreme de 50 de ani lumea

Povestea incredibilă a celui care s-a făcut femeie, în loc să devină mafiot

Raffaelle Falanga s-a născut în sudul Italiei, în Torre Annunziata, din apropiere de Napoli. Își amintește că în copilărie, abia dacă și-a văzut tatăl de două trei ori, acesta fiind mai mult plecat cu afacerile mafiei napoletane. I-a spus înainte de a-l trimite la școală că ”viitorul lui este să îi ia locul la șefia Mafiei”. Însă în aceeași perioadă Raffaelle și-a descoperit latura feminină, iar mama lui a devenit abuzivă și l-a trimit la karate și la lupte libere pentru a-l ”face bărbat”. Însă nu i-a ieșit. După ce a absolvit liceul, a plecat de acasă și a strâns bani pentru a-și face operația de schimbare de sex. Între timp tatăl lui a ajuns la închisoare și a fost condamnat pe viață. Devenit Daniela între timp, tânărul a ajuns în penitenciar în postură de consilier psihologic și și-a întâlnit părintele după 25 de ani. Nu vrea să îi dezvăluie numele pentru că... nu vrea ca umilința să fie și mai mare pentru el.

Daniela Lourdes Falanga vrea un copil cu partenerul ei Ilario, de 24 de ani, care s-a născut femeie
Daniela Lourdes Falanga vrea un copil cu partenerul ei Ilario, de 24 de ani, care s-a născut femeie

Vrea să aibă copil cu partenerul lui Ilario, care s-a născut femeie

De mai bine de patru ani, Daniela trăiește o frumoasă poveste de dragoeste alături de Ilario, de 24 de ani. Acesta s-a născut femeie și a început tratamentul hormonal pentru a deveni bărbat. Cei doi intenționează să devină părinți, iar Ilario să-l nască pe unicul moștenitor al familiei lor. Ambii parteneri nu și-au îndepărtat încă sexul cu care s-au născut, decio acest lucru este încă posibil dacă suspendă o perioadă tratamentul hormonal. Daniela și-a început transformarea la 24-25 de ani și încă mai apelează la injecții cu acid hialuronic și botox pentru a se menține frumoasă. ”Mama a fost un tiran, am simțit că pune o presiune imensă pe umerii mei încă din copilărie pentru că trebuia să mă pregătească pentru a devenit șef mafiot. A reușit să mă îndârjească și am devenit cea mai îndârjită apărătoare a drepturilor homosexualilor și lesbienelor din Italia”, a declarat Daniela pentru Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net