Incredibil cum a aflat această femeie că suferă de cancer

Ultima actualizare:

    A descoperit că are cancer după ce s-a înecat cu chipsuriFoto Pixabay
A descoperit că are cancer după ce s-a înecat cu chipsuriFoto Pixabay

Medicii au descoperit o tumoră canceroasă la nivelul amigdalelor unei femei din Statele Unite după ce aceasta s-a înecat cu niște chipsuri. Doctorii au realizat investigații amănunțite până au descoperit boala.

Kristine Moore locuiește în Washington, iar la locul de muncă, în timpul pauzei de prânz, obișnuiește să mănânce o pungă de chipsuri, relatează TechTimes.com. La un moment dat, aceasta s-a înecat cu câteva resturi de chipsuri care i-au cauzat o durere puternică în gât.

Când s-a prezentat la medic pentru a o consulta, în urma unor analize amănunțite, doctorii au descoperit că femeia avea o tumoră canceroasă malignă. I-au spus că ar fi fost aproape imposibil de depistat dacă nu s-ar fi întâmplat să se înece cu acele chipsuri. Aparent, gâtul femeii era roșu și infectat, astfel încât doctorii au fost inițial tentați să trateze afecțiunea în mod superficial. Cum boala a fost depistată la timp, tumora va dispărea în urma tratamentului.

Kristine consideră acum chipsurile o binecuvântare. Ea a trimis o scrisoare de mulțumire companiei care le produce, iar aceasta în schimb i-a oferit două tricouri, o geantă și câteva cupoane pentru pungi cu chipsuri gratuite.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net