Incredibil! Ce a făcut soția lui Macron după ce a aflat rezultatul alegerilor din Franța

Ultima actualizare:

    Emmanuel și Brigitte Macron au sărbătorit victoria în curtea muzeului Luvru din Parisfoto: Getty Images
Emmanuel și Brigitte Macron au sărbătorit victoria în curtea muzeului Luvru din Parisfoto: Getty Images

Emmanuel Macron a devenit cel mai tânăr președinte din istoria Franței, la 39 de ani. Duminică, 7 mai, la închiderea urnelor și când sondajele îl dădeau câștigător sigur pe soțul ei, Brigitte Macron a făcut un gest surprinzător.

Emmanuel Macron, a cărui poveste de dragoste profesoara de teatru din liceu, mai în vârstă cu 24 de ani decât el, a făcut înconjurul lumii în campania electorală, a sărbătorit victoria din alegeri în curtea muzeului Luvru din Paris duminică seară, după închidererea urnelor.

Alături de noul președinte al Franței, confirmat ca atare luni, după numărarea voturilor, a fost, ca de altfel pe tot parcursul campaniei electorale, Brigitte Macron (63 de ani). Fosta profesoară de teatru, mamă a trei copii, unul dintre ei coleg de liceu cu actualul soț, a făcut un gest surprinzător.

Cu ochii înotând în lacrimi, Brigitte i-a luat mâna soțului ei și i-a sărutat-o în fața mulțimii adunate în curtea muzeului Luvru. Este gestul pe care îl fac de obicei bărbații când vor să-și exprime recunoștința față de pertenerele lor de viață, după o încercare dificilă pe care au reușit s-o depășească împreună.


    Brigitte Macron îi sărută mâna noului președinte al Franțeifoto: Getty Images
Brigitte Macron îi sărută mâna noului președinte al Franțeifoto: Getty Images

Cât despre rolul noii Prime Doamne a Franței, Emmanuel Macron a fost foarte tranșant în timpul campaniei electorale. ”Va juca rolul pe care care l-a jucat întotdeauna cu mine, nu va asta ascunsă, pentru că face parte din viața mea, pentru că părerea ei contează și pentru că funcția de președinte are și o dimensiune personală. A fost întotdeauna lângă mine, este cea care mă echilibrează, așa funcționăm noi doi”, a declarat Macron pentru postul german de televiziune RTL.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net