Incredibil! Ce a făcut o fată după ce a supravieţuit miraculos unei căderi de la etajul 14

Diana

Diana
Diana era o viitoare actriţă foarte talentată
Citeste tot despre: 

O actriţă în devenire din Rusia a avut un destin cumplit. După ce a supravieţuit miraculos unei căderi de la etajul 14, Diana Bestujeva a luat o decizie îngrozitoare.

La vârsta de numai 17 ani, a vrut neapărat să moară, fiindcă a părăsit-o iubitul. Diana Bestujeva din Moscova voia să fie actriţă după ce a absolvit şcoala de dramă. Numai că, îndată ce iubitul a părăsit-o, nu a mai vrut să trăiască. După ce a luat droguri, fata a scris un bilet de adio mamei sale, Alla, şi s-a aruncat pe fereastră de la etajul 14 al blocului în care locuia. „Am văzut pe cineva sărind pe fereastră şi căzând”, a povestit un martor ocular.

Deşi pare incredibil, tânăra a supravieţuit miraculos căderii de la 46 de metri înălţime. A aterizat pe zăpadă şi asta a ajutat-o să nu se facă praf. S-a scuturat de zăpadă, s-a ridicat în picioare şi a intrat în bloc. Cu minţile întunecate de la depresie, Diana s-a înjunghiat apoi cu un cuţit de bucătărie. La sosirea paramedicilor, ea era deja moartă.

Mai matură decât multe fete de vârsta ei, Diana era descrisă de profesori drept una dintre cele mai bune şi mai promiţătoare eleve de la şcoala de dramă. Era frumoasă şi talentată, spun toţi cunoscuţii ei. Deşi Bestujeva a scris unui profesor că va veni la studioul lui, înainte cu două zile de a se sinucide, cazul nu este ancehtat drept suspect.

loading...
Loading...