Incredibil, bomba asta sexy și-a dat demisia ca să spele pe jos goală

Ultima actualizare:

    Și tu poți să îți angajezi o astfel de menajeră, pentru 75 de lireFoto: Instagram
Și tu poți să îți angajezi o astfel de menajeră, pentru 75 de lireFoto: Instagram

Victoria Murphy, în vârstă de 35 de ani, și-a dat demisia de la salonul unde era cosmetician, pentru a spăla podele, în ”costumul Evei”, pentru 75 de lire pe oră.

Victoria Murphy, de 35 de ani, este o blondă cu tupeu, din Edinburgh, Scoția. Deși avea un job stabil, fiind cosmeticiană la un salon de infrumusețare, și-a dat demisia pentru a trăi o viață atipică, în care e plătită foarte bine: 75 de lire pe oră. Chiar dacă Victoria a terminat Facultatea de Management, a făcut și cursuri de cosmetică.  Ea s-a reorientat profesional și a ales să fie o menajeră ”de lux” și să aibă propria ei afacere în această ”branșă”.

”Nu suntem prostituate”

Are 15 specialiști în curățenie și igienă, dintre care trei sunt bărbați, la firma ei, numită ”Glimmer”. Prima angajată a fost ea însăși. Victoria susține că: ”Nu pot să pun pe cineva să facă ceva ce eu nu am făcut niciodată”. Clienții ei sunt taxați între 55 și 75 de lire pe oră (între 292 și 398 de lei), pentru serviciile prestate și cu toții sunt foarte mulțumiți. Multe persoane ar arăta cu degetul și ar râde, spunând că e doar un al mod de a-și spune ”prostituată”. Victoria este de cu totul altă părere și susține sus și tare: ”Nu suntem un serviciu de escorte de lux, care oferă servicii sexuale. Noi doar oferim flirt și curățenie”. Cu toate acestea, prioritatea ei este ca serviciile de curățătorie să fie de top.

În funcție de preferințele clientului, fetele se dezbracă sau nu

Serviciile oferite de ”Glimmer”, sunt de trei feluri, fiecare având alt preț. Dacă vrei o tânără în lenjerie intimă, curățându-ți biroul senzual, trebuie să dai 55 de lire pe oră (292 lei). Dacă vrei ca domnișoara să fie topless, mai adaugă 15 lire. Și dacă vrei să o vezi în toată splendoarea corporală, 75 de lire (398 lei) este prețul final. Victoria a spus: ”Nici un angajat de-al meu nu a fost obligat să facă ceva împotriva voinței lui”. Desigur, pachetul care implică nuditate este cel mai căutat de către persoanele interesate să se angajeze: peste 100 de tineri au aplicat pentru a se angaja pe acest post. Clienții Victoriei sunt de toate vârstele: de la 30 de ani, la 80 de ani. Ceea ce au cu toții în comun, în schimb, este faptul că trăiesc singuri.

Cum își alege angajații și ce presupune munca depusă

Ca să poți să lucrezi într-o astfel de branșă de prestare a serviciilor, trebuie, în primul rând, să știi să faci curățenie lună. Apoi, trebuie să ai o personalitate plăcută, extrovertită și interesantă, pentru a putea interacționa optim cu proprii clienți. Scopul final este ca toată lumea implicată să se simtă bine, confortabil și fiecare să rămână în minte cu un moment special, atât menajera, cât și angajatorul.

Victoria speră să aibă un succes de proporții

Victoria își conduce firma de una singură, cu ambiție până la cer și cu speranță în viitor. Ea dorește să angajeze personal și în Glasgow și Aberdeen, Scoția, pentru a se extinde. Și, mai departe,  să cucerească întreaga Mare Britanie. Deși încă lucrează part-time la salonul de cosmetică, are încredere în propriile forțe și în puterea companiei ”Glimmer”.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net