Incident la școala unde învață Prințul George! O persoană, suspectată de jaf

george.jpg

printul george
O femeie e suspectată că a încercat să fure din școala unde învață George
Foto: Getty

Poliția a fost pusă în alertă după ce o femeie suspectă a pătruns în școala unde învață Prințul George (patru ani). Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost arestată, fiind suspectată că ar fi încercat să fure din unitatea de învățământ.

Incidentul s-a petrecut pe 12 septembrie, în sudul Londrei, la școala Thomas’s Battlersea, unde a început de câteva zile studiile micuțul George, fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton. În acest moment, nu se știe dacă George se afla în școală în momentul în care femeia respectivă a pătruns în unitatea de învățământ.

Prințul George a fost înscris pentru început în cadrul unui program scurt, urmând să stea pe parcurs mai multe ore la școală. Este o instituție privată care oferă educație la 560 de băieței și fetițe cu vârste cuprinse între patru și 13 ani, iar o clasă cuprinde circa 20 de elevi, după cum informează Daily Star.

Un reprezentant al poliției a declarat că incidentul a avut loc pe 12 septembrie, dar femeia a fost arestată miercuri, 13 septembrie și se în continuare în custodia oamenilor legii. Ca urmare a faptului că școala primește zilnic sub acoperișul său pe fiul unor personalități, conducerea unității de învățământ a încheiat un contract de colaborare cu poliția locală pentru a acționa rapid în caz de urgență.

 

Loading...

Citește și

  • printul george

    Joi, 7 septembrie, Prințul George (patru ani) a fost prima zi de școală. Dus cu mașina de tatăl lui, Prințul William, George nu a părut că s-a simțit în apele lui pe măsură ce a fost condus spre ușa instituției, chiar dacă a fost întâmpinat cu zâmbete și bucurie de directoarea școlii.

  • Prințul George a început școala la o instituție de învățământ din sudul Londrei. Timid, anxios și fâstâcit, micul prinț nu prea se simțea în largul lui. Nu doar emoțiile primei zile de școală și-au pus amprenta asupra stării lui de spirit, ci și absența mamei. Kate Middleton nu a putut să-l însoțească pe fiul său la cel mai important eveniment din viața lui de până acum, deoarece se simțea rău din cauza sarcinii.