A încercat să se sinucidă pentru că nu şi-a luat salariul

Citeste tot despre: 

Un român a încercat să se sinucidă la Milano pentru că nu şi-a luat banii munciţi, dar negocierile carabinierilor şi reflexele unuia dintre ei au împiedicat gestul nesăbuit.

Carabinerilor le-au fost necesare circa 50 de minute pentru a împiedica un român să se arunce de la etajul şase, joi seară, în Viale Certosa din Milano, informează adevarul.it.

Militarii au fost avertizaţi de vecinul de apartament al aspirantului sinucigaş. Acesta a fugit de acasă, după o ceartă în care în care a fost ameninţat în repetate rânduri.

Carabinierii au început să negocieze cu românul dintr-un balcon alăturat, timp în care au reuşit să spargă uşa de la cameră şi să umfle o saltea la sol.

La un moment dat românul s-a lăsat să cadă în gol, dar a fost prins de unul dintre carabinieri şi tras în balconul de dedesupt.

Imediat după ce a fost imobilizat a fost arestat pentru ameninţări (la adresa vecinului), opunerea rezistenţei şi provocarea de daune materiale.

Motivul care l-a împins spre acest gest disperat pare să fie neplata salariului. Românul este căsătorit, dar soţia lui locuieşte în România.

Loading...