A început sezonul nunților în Casa Regală a Marii Britanii! Cine va spune "da" la scurt timp după Harry

image.jpg

foto
Prințesa Eugenie și Jack formează un cuplu din 2011
Foto: Getty

Mii de oameni așteaptă cu nerăbdare nunta prințului Harry care va avea loc pe 19 mai, dar se pare că aceasta nu este singurul prilej de bucurie, căci sezonul nunților abia începe pentru Casa Regală a Marii Britanii. Prinţesa Eugenie, fiica cea mică a Prinţului Andrew, Duce de York, şi a lui Sarah, Ducesă de York, se va căsători cu prietenul său Jack Brooksbank în această toamnă, informează Press Association.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a şi iubitul ei, cu care are o relaţie de şapte ani, îşi vor uni destinele în capela St. George, din castelul Windsor, care va găzdui şi nunta dintre prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle de pe 19 mai 2018. Palatul Buckingham a dezvăluit faptul că Eugenie şi Jack s-au logodit în Nicaragua la începutul acestei luni. Eugenie formează un cuplu cu Brooksbank din anul 2011atunci s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt după ce s-au întâlnit la schi în stațiunea elvețiana Verbier.

Viitorul soț al lui Eugenie este un bărbat de 31 de ani, care ocupă funcția de manager al clubului Mahiki, unul dintre locurile exclsuviste, preferat de celebrități.

Beatrice s-a născut la 23 martie 1990 la spitalul Portland din Londra, ca al doilea copil al Prinţului Andrew, Duce de York şi a lui Sarah, Ducesă de York. Este al şaselea nepot al reginei Elisabeta a II-a şi a Ducelui de Edinburgh. De asemenea, este o verişoară îndepărtată a mătuşii ei, Diana, prinţesă de Wales și a fost primul copil al Casei Regale care a avut un botez public.

Prințesa Eugenie este o fire rebelă, iar fotoreporterii au surprins-o în urmă cu ani buni dansând lasciv în bar și fumând țigările una după alta.  Ea nu este prima din familia regală care are acest viciu: prințul Harry a incercat fără succes să se lase de fumat de zeci de ori. Efortul lui a dat roade atunci când a întâlnit-o pe Meghan, nefumătoare și a decis să renunțe la vicu de dragul celei care îi va deveni soție. Ducesa de Cronwall este, la rândul său, dependentă de nicotină, spre dezgustul prințului Charles.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1