A început să mişte bebeluşul în burtică? Meghan Markle a fost surprinsă când îşi mângâia pântecul

Ultima actualizare:

    După ce a ajuns la ţărm, Meghan Markle a dus mâna la burtică, semn că bebe îşi făcea simţită prezenţafoto: Profimedia
După ce a ajuns la ţărm, Meghan Markle a dus mâna la burtică, semn că bebe îşi făcea simţită prezenţafoto: Profimedia

A început să mişte bebeluşul? Aşa se pare având în vedere că în timpul vizitei oficiale de luni, de pe insula Fraser, din Australia, Meghan Markle şi-a mângâiat pântecul la scurt timp după ce a ajuns cu vaporaşul pe ţărm. Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, şi Prinţul Harry în vârstă de 34 de ani, se ală într-un turneu de o jumătate de lună în Fiji, Tonga, Australia şi Noua Zeelandă.

A mişcat bebeluşul regal! Aşa se pare având în vedere că Meghan Markle a fost surprinsă, luni, când îşi mângâia pântecul în timpul vizitei pe insula Fraser. După ce ambarcaţiunea cu care Ducele şi Ducesa de Sussex au plecat de pe coasta din Queensland către insula Fraser a ajuns la ţărm, Meghan a dus mâna, ca orice graviduţă, la burtică. Obosită, Meghan l-a lăsat singur pe prinţul Harry să viziteze pădurea exotică împreună cu înţelepţii satului şi localnicii, iar ea s-a odihnit, la umbră. Meghan este acuzată în Marea Britanie că se eschivează de la sarcinile regale, pentru că nu participă la toate întâlnirile oficiale la care Harry este prezent. Însă mai multe organizaţii de mame britanice i-au luat apărarea şi au replicat în Daily Mail că „pentru ducesă, prioritatea este bebeluşul, nu protocolul Casei Regale”.

Prinţul Harry şi Meghan au fost primitţi pe insulă de populaţia Butchulla
Prinţul Harry şi Meghan au fost primitţi pe insulă de populaţia Butchulla

Când urmează să nască Meghan Markle?

Prinţul Harry şi Meghan Markle, actriţa din serialul de televiziune „Suits” s-au cunoscut la jumătatea anului 2016. Cei doi s-au logodit în 2017 şi s-au căsătorit la 19 mai 2018. Conform expertului în problemele Casei Regale Britanice, Emily Nash, de la Harper’s Bazaar, Meghan pare să fie gravidă în săptămânile 12-14. Iar această perioadă eeste extrem de importantă în dezvoltarea fătului. Conform calulelor, bebeluşul regal urmează să vină pe lume în primăvara anului 2019.

Localnicii i-au dăruit lui Meghan Markle mai multe jucării de pluş, chiar dacă nimeni nu ştie dacpă va fi băiat sau fată
Localnicii i-au dăruit lui Meghan Markle mai multe jucării de pluş, chiar dacă nimeni nu ştie dacpă va fi băiat sau fată

De ce este important turneul regal?

Prinţul Harry şi soţia lui au ajuns în Sydney la 16 octombrie în cadrului primei lor misiuni diplomatice. Vizitele au rolul de a strânge relaţiile economice şi diplomatice cu populaţia din ţările care fac parte din Commonwealth. Din cauza problemelor legate de schimbarea fusului orar, de dereglările legate de metabolism şi a sarcinii, Meghan Markle a preferat să se odihnească în staţiunea exclusivistă din golful Kingfisher, în timp ce Harry a participat la mai multe procesiuni ritualice pe insula Fraser.

Citeşte şi:

Thomas Markle, primul interviu după ce Meghan a anunţat că e gravidă. Cum a aflat vestea

Ce îndrăgostit e Prințul Harry de Meghan Markle! Privirea lui spune tot!

Meghan riscă să cedeze din cauza epuizării

Mai mulţi experţi britanici au avertizat că Meghan Markle, 37 de ani, riscă să cedeze din cauza epuizării. Şi asta pentru că, încă de la sosirea pe pământ australian, la 16 octombrie, cei doi au fost „pasaţi” de la un eveniment la altul, au fost nevoiţi să zboare cu avionul, să se deplaseze cu vaporul şi cu maşina pentru a nu îi face să aştepte pe localnici.  

De ce nu îl însoţeşte la toate întâlnirile pe Harry?

După ce a ajuns pe insula Fraser, Meghan i-a salutat pe localnici. A vizitat un azil pentru bătrâni şi o şcoală. Apoi l-a lăsat pe Harry să plece în junglă împreună cu coloana oficială şi ea a rămas să se odihnească. „Ducesa şi-a dorit să participe la această expediţie, dar din cauza drumului accidentat şi a oboselii acumulate am decis că e mai bine ca ea să se odihnească la bordul vaporului cu care am venit în golful Kingfisher, de pe insula Fraser”, a declarat un membru din echipa care îi însoţeşte pe duci. În ciuda oboselii, Meghan a continuat să zâmbească şi a participat la dansul de pe plajă al populaţiei Butchulla.

Cât durează turneul?

Acesta este itinerariul:

  • Marţi, Oct. 16: Sydney, Australia            
  • Miercuri Oct. 17: Dubbo, Australia
  • Joi, Oct. 18: Melbourne, Australia 
  • Vineri, Oct. 19: Sydney, Australia
  • Sâmbătă, Oct. 20: Sydney, Australia        
  • Duminică, Oct. 21: Sydney, Australia
  • Luni, Oct. 22: Fraser Island, Australia 
  • Marţi, Oct. 23: Suva, Fiji
  • Miercuri, Oct. 24: Suva, Fiji 
  • Joi, Oct. 25: Nadi, Fiji and Nuku'alofa, Tonga    
  • Vineri, Oct. 26: Nuku'alofa, Tonga and Sydney, Australia 
  • Sâmbătă, Oct. 27: Sydney, Australia 
  • Duminică, Oct. 28: Wellington, Noua Zeelandă
  • Luni, Oct. 29: Wellington and Abel Tasman, Noua Zeelandă
  • Marţi, Oct. 30: Auckland, Noua Zeelandă
  • Miercuri, Oct. 31: Rotorua, Noua Zeelandă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net