Imagini spectaculoase de la Carnavalul de la Rio. Milioane de oameni sunt aşteptaţi la defilări

gettyimages-911146066.jpg

Participanți la Carnavalul de la Rio 2018
Foto Getty Images

Carnavalul de la Rio de Janeiro a început vineri, 9 februarie și va ține până pe 18 februarie, perioadă în care evenimentul găzduiește milioane de participanți. Defilările grandioase pe Sambadromul care are peste 72 de mii de locuri, milionale ede litri de bere și ținutele extravagante vor fi prezente și de data aceasta.

Anul acesta a fost estimat un număr de 6 milioane de persoane participante la carnaval, iar primăria speră să atragă încă 1,5 milioane de turiști din Brazilia și din lumea întreagă, potrivit HotNews.ro. 

Asta ar însemna ca anul acesta, spre deosebire de cel care a trecut, să adune cu 400.000 de oameni mai mult. Școlile de samba și-au pregătit diverse numere de spectacol, fiecare dintre ele vor avea între 3-4 mii de persoane, iar această elită va defila toată noaptea de duminică spre luni pe Sambadromul lung de 720 de metri.

  • Foto Getty Images
  • Foto Getty Images
  • Foto Getty Images
  • Foto Getty Images
  • Foto Getty Images
  • Foto Getty Images
  • Maximize

1/6

Costumele dansatorilor costă pe puțin 200 de euro, iar cei care nu fac parte dintr-o școală de dans, își pot achiziționa ținutele la prețuri între 800 și 1600 de reali ( între 200-400 euro).

În 2018, Guvernul a anunțat că vor distribui gratuit la nivel național peste 100 milioane de prezervative pe perioada evenimentului, cifră care numără aproape jumătate din numărul populației Braziliei. Pe lângă toate acestea, femeile vor primi 200.000 de prezervatie pentru femei și 3,8 milioane de pliculețe de lubrifiant. 

Participanții vor avea la dispozișie și 7 milioane de litri de bere.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1