Incendiu devastator în India. Peste 40 de oameni au murit

incendiu.jpg

incendiu india
În urma încendiului cel puţin 40 de persoane şi-au pierdut viaţa
foto: Twitter

Tragedie la o fabrică de genţi din India. Cel puțin 43 de persoane au murit duminică în capitala New Delhi, după ce un incendiu a cuprins o fabrică cu șase etaje, unde muncitorii dormeau, au anunţat autorităţile, citate de Reuters.

Fabrica producea genți, iar multe materii prime au fost depozitate în interiorul clădirii din cauza cărora focul s-a răspândit rapid, a informat presa locală. Cu toate acestea, nu se cunoaşte momentan care a fost cauza producerii incendiului.

„Până acum am salvat peste 50 de persoane, cele mai multe dintre ele au fost afectate din cauza fumului”, a declarat Atul Garg, un oficial al Serviciului de Pompieri din New Delhi.

Aproape 30 de echipaje de pompieri au fost aduse la fața locului, iar cei răniți au fost internați în patru spitale din apropiere, a spus el.

Fabrica funcționa într-o zonă rezidențială dens populată. Autorităţile verifică acum dacă mai sunt persoane rămase în interiorul clădirii.

Guvernul de stat din New Delhi va efectua o anchetă și vor fi luate măsuri împotriva celor responsabili pentru incendiu, a declarat Imran Hussain, ministrul alimentaţiei și al bunurilor civile.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1