Incendii devastatoare în California! Au lăsat în urmă doar oase și cenușă

Ultima actualizare:

    California arde de mai bine de două zileFoto: AFP
California arde de mai bine de două zileFoto: AFP

California arde de peste 48 de ore, dar, deși pompierii încep să facă progrese în anumite zone, este doar o picătură într-un ocean de foc. Flăcările au mistuit hectare întregi de vegetație și locuințe, iar în urmă, au lăsat mormane de cenușă și oase.

Incendiile au cauzat moartea 36 de oameni până în acest moment, după cum precizează CNN, și 5.700 de clădiri de locuințe și de afaceri au fost complet distruse. Din cauza vântului foarte puternic și a vegetației sau altor factori de mediu care favorizează arderea continuă, incendiile au devenit un adevărat iad pentru ompierii care abia dacă mai fac față.


    În urmă au rămas doar oase și cenușăFoto: AFP
În urmă au rămas doar oase și cenușăFoto: AFP

Autoritățile au declarat că acolo unde au reușit să stingă flăcările, în urmă au rămas doar ruine, iar victimele sunt de nerecunoscut, n-au mai rămas decât oasele și cenușa: „Unele dintre rămășițe sunt doar oase și cenușă și nu le vom putea identifica. Atunci când ești băgat la crematoriu, nu mai poți obține o identificare.”

De sâmbătă, 14 octombrie, au început evacuările oamenilor din zona de nord a Californiei, denumită și țara vinului în Statele Unite. din cauza fumului foarte dens, au fost afectate și marile orașe din jur, cum ar fi San Francisco și întreaga regiune a golfului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net