Încă un obicei de nuntă pe care Meghan Markle nu-l va respecta. Kate și Diana au făcut la fel

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc astăzi, 19 mai 2018Foto EPA
Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc astăzi, 19 mai 2018Foto EPA

Cel mai așteptat eveniment din Marea Britanie, nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, va avea loc sâmbătă, 19 mai 2018, iar cuplul celebru a schimbat forma tradițională a jurămintelor. Același lucru l-au făcut și Prințesa Diana și Kate Middleton atunci când s-au căsătorit. Mai exact, Meghan Markle nu vrea să-i promită viitorului soț că va fi „supusă”.

Cuplul regal au ales să schimbe jurămintele tradiționale anglicane cu foarte puțin timp înainte de nuntă. Astfel că, cei doi au ales o formă a jurămintelor în care mireasa nu promite să "asculte" sau să se „supună” mirelui. Potrivit nytimes.com, Palatul a confirmat oficial faptul că Meghan Markle va omite cuvântul „a se supune” în cadrul ceremoniei. Același lucru l-au făcut și Prințesa Diana și Kate Middleton, alegând la rândul lor să nu respecte obiceiurile. 

„Eu, Harry, te iau pe tine, Meghan, să-mi fii soție, să fim împreună din această zi, la bine și la greu, în bogăție, dar și în sărăcie, în boală sau în sănătate, să te iubesc și să te respect până când moartea ne va despărți, conform Cuvântului lui Dumnezeu. În prezența lui Dumnezeu fac aceste jurăminte”, este jurământul pe care Harry i-l va rosti viitoarei soții. 

În urmă cu doar câteva zile tatăl actriței Meghan Markle care trebuia să o conducă spre altar a suferit o operație la inimă din cauza unui preinfarct și nu va putea ajunge la nuntă. Astfel că, Prințul Charles va fi cel care o va conduce pe Meghan la altar. 

Alături de Meghan la nuntă vor fi prezeni câțiva prieteni foarte apropiați, dar și mama ei. Fratele și sora actriței nu au fost invitați la nuntă. Ba, mai mult, Thomas Markel jr, fratele vitreg, i-a trimis două scrisori Prințului Harry. În prima scrisoare trimisă în aprilie, Thomas Markle jr îi transmitea Prințului că nu e o idee bună să o ia de nevastă pe sora lui, susținând faptul că nu ar fi demnă de titlul de ducesă pe care l-ar primi. Însă în a doua scrisoare, și-a cerut scuze și i-a mărturisit actriței cât de mult o iubește. Cu toate acestea, fratele vitreg al lui Meghan Markle nu a fost invitat și nu va participa la eveniment. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net