Încă o melodie “Regatul de gheață” va înnebuni lumea VIDEO

Ultima actualizare:

    O nouă melodie “Regatul de gheață” va face furori printre copiiFoto: Disney
O nouă melodie “Regatul de gheață” va face furori printre copiiFoto: Disney

După ce piesa "Let It Go", interpretată de Idina Menzel, a avut un succes răsunător, producătorii desenului animat "Frozen" au decis să lanseze o nouă melodie “Regatul de gheață”.

Animaţia "Regatul de gheaţă/ Frozen", produsă de studiourile Disney, va avea o continuare. Este vorba de un scurtmetraj de șapte minute, în care omul de zăpadă Olaf și prințesa Elsa au parte de noi aventuri, în cadrul petrecerii aniversare a surorii sale, Anna. Filmulețul se va numi “Frozen Fever/ Febra Frozen” și va beneficia de o melodie “Regatul de gheață” la fel de interesantă ca și fratele lui mai mare, anunță Huffingtonpost.com.

"Frozen Fever" va avea o melodie “Regatul de gheață” la fel de interesantă ca "Let It Go"
"Frozen Fever" va avea o melodie “Regatul de gheață” la fel de interesantă ca "Let It Go"

Noua melodie “Regatul de gheață”, eligibilă pentru un nou Oscar?

"Regatul de gheaţă/ Frozen" a avut premiera în noiembrie 2013 şi este unul dintre cele mai de succes film de animaţie din toate timpurile, cu încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial. Pelicula a obţinut două premii Oscar, pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie şi pentru cel mai bun cântec, "Let it go", interpretat de Idina Menzel și compus de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez.

Aceiași compozitori au lucrat la noua melodie “Regatul de gheață” și sunt siguri că aceasta va avea un succes răsunător ca "Let It Go", care a ajuns pe locul 10 în topul Bilboard, în 2014 și care s-a bucurat de  apreciere internațională.

Povestea scurtmetrajului "Frozen Fever", cu noua melodie “Regatul de gheață”

În “Frozen Fever/ Febra Frozen”, cele două personaje principale, prințesa Elsa și omul de zăpadă Olaf locuiesc în castelul Arendelle, unde vor da o petrecere foarte mare pentru Anna. Însă lucrurile capătă o turnură ciudată când Elsa se îmbolnăvește.

Josh Gad, actorul care îl interpretează pe Olaf a declarat că noua melodie “Regatul de gheață” este la fel de interesantă, iar tânărul public va fi foarte încântat de producția muzicală. Lungmetrajul "Frozen" este filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 1,21 de miliarde de dolari.

Pelicula "Frozen", inspirată de basmul "Crăiasa Zăpezilor", spune povestea unei prinţese scandinave, care trebuie să se împace cu sora ei cea mare. Aceasta din urmă, devenită regină, are puterea de a transforma în gheaţă tot ce atinge cu mâinile şi declanşează din greşeală o iarnă aspră care ameninţă să distrugă întregul regat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net