Imaginile care vor scandaliza Casa Regală: Elisabeta, pe jumătate goală

regina_elisabeta_a_iia.jpg

Regina Elisabeta este cunoscută pentru prestanţa ei şi pentru apariţiile mereu impecabile
Foto: Getty

Marea Britanie se pregăteşte pentru a sărbători 63 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a, insă "tributul" adus suveranului de un artist londonez îi va şoca pe mulţi. Artistul Pegasus a decis să realizeze un portert al Elisabetei pe jumătate goală.

Regina Elisabeta a II-a este suvernul Marii Britanii de 63 de ani, iar întreaga ţară se pregăteşte de sărbătoare, mai ales că Elisabeta este cel mai lung monarh al Regatului Unit. Tocmai pentru această ocazie specială, un artist londonez cunoscut drept Pegasus a realizat o pictură murală cu Regina pe jumătate goală. Imaginea este pictată pe faţada unui bar din cartierul londonez Islington. 

ad_180167677.jpg

În desen, Elisabeta apare goală de la mijloc în jos
Foto: Facebook

"Am făcut pictura miercuri, cu mult înaintea marii zile. Partea de design a durat cam două săptămâni, desenul propriu zis a durat două zile, a durat trei ore să se usuce. Nu putem nega că Regina era frumoasă când era tânără. Am vrut să celebrez frumuseţea ei, dar şi să o desenez într-un fel în care nu a făcut văzută niciodată. Am vrut o tentă modernă, aşa că am desenat-o în fundul gol", a spus Pegasus, conform metro.co.uk.

gettyimages-498501051.jpg

Regina în 1964: în tinereţe, Elisabeta a fost considerată o femeie frumoasă
Foto: Getty

El a mai recunoscut că pentru gestul lui ar putea fi acuzat de trădare. Pegasus a mai realizat desene scandaloase cu alte vedete, printre care chiar Kate Middleton.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1