Imagini șocante! Terorist ISIS, ars de viu și ciopârțit VIDEO

terorist_isis_ciopartit_de_viu.jpg

terorist isis ciopartit ars
"Îngerul Morții" este un inamic declarat al teroriștilor ISIS
Foto: captură Youtube

Un videoclip, în care un terorist din cadrul organizației ISIS este ars și tăiat de viu, a ajuns viral pe internet. Imaginile șocante îl arată pe unul din inamicii declarați ai Statului Islamic râzând în timp ce îl ciopârțește pe bărbat.

Un luptător rebel, care își spune „Îngerul Morții”, a capturat un terorist ISIS, l-a suspendat deasupra unui foc și a început să îl măcelărească precum un kebab, potrivit mirror.co.uk.

„Isis te voi tăia ca pe o shaorma”

 Numele adevărat al „Îngerului morții” este Abu Azrael, el fiind unul din cei mai de temut inamici ai organizației teroriste Stat Islamic. Acesta l-a omorât pe bărbat cu sălbăticie, pentru a arăta dușmanilor lui ce îi așteaptă.

Luptătorul râde în timp ce îl taie cu o sabie pe terorist și zâmbește camerei de luat vederi spunând: „ISIS asta va fi soarta ta, te voi tăia ca pe o shorma”.

Se pare că imaginile au fost filmate în orașul Baiji, din Irak. Azrael este comandatul Kataib al-Imam Ali, o miliție privată Shi’a, din Irak. El ar avea 40 de ani și ar fi fost profesor universitar înainte să declara război organizației teroriste ISIS. 

Din cauza imaginilor mult prea șocante, Youtube a interzis videoclipul, dar îl puteți urmări pe Mirror

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1