Imagini șocante! O femeie, dusă cu forța și abuzată la metrou

Ultima actualizare:

    Noi imagini de la abuzurile sexuale din Koln au fost publicatefoto: captură video
Noi imagini de la abuzurile sexuale din Koln au fost publicatefoto: captură video

Scandalul imigranților violatori din Koln, Germania, a făcut înconjurul lumii. Atunci când autoritățile au confirmat că printre bărbații care au abuzat femei în stradă, în noaptea de Anul Nou, se află și refugiați, situația a scăpat complet de sub control.

Mai mulți cetățeni germani, în special din orașul Leipzig, au început să protesteze agresiv împotriva cancelarului Angela Merkel, pe care o consideră vinovată pentru cele întâmplate. Aceștia consideră că Merkel a făcut o mare greșeală primind refugiații în țară cu brațele deschise.

Protestele se întețesc pe măsură ce sunt dezvăluite noi detalii despre agresiunile sexuale din Koln. Recent a apărut o nouă înregistrare video din noaptea de Revelion.

S-au năpustit asupra ei

În imagini apare o femeie care este dusă cu forța, din mână în mână, către o stație de transport subteran din apropiere. Femeia încearcă să se opună, țipă cât o țin plămânii și se zbate, încercând să scape din mâinile bărbaților, însă nu reușește. Imaginile au fost publicate pe Youtube, unde au fost vizualizate de aproape 200.000 de oameni. „La asta s-a ajuns”, a scris utilizatorul care a făcut videoclipul public, în rubrica pentru descriere. Utilizatorul nu a specificat dacă înregistrarea a fost realizată în Koln sau în alt oraș.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net