Imagini şocante cu acrobatul de la Cirque du Soleil care a căzut de la înălţime

acrobat.jpg

acrobat cirque du soleil
Acrobatul nu avea centuri de siguranţă în timpul numărului periculos
foto: captură video

Un spectacol în Florida s-a transformat într-o tragedie! Un acrobat de la Cirque du Soleil și-a pierdut viața după ce a căzut de la patru metri înălţime pe scenă, în faţa spectatorilor îngroziţi. Bărbatul care făcea parte din echipă de mai mulţi ani a fost transportat la spital, dar medicii nu au putut să mai facă nimic ca să-l salveze.

Anunțul tragicului incident a fost făcut chiar de echipa Cirque du Soleil, în care b[rbatul de 38 de ani activa de câțiva ani.

“Cu o tristețe imensă, Cirque du Soleil Entertainment Group raportează că un accident tragic a avut loc în timpul spectacolului ”Volta” din Tampa, Florida”, se arată în comunicatul făcut public în mediul online. ”În timp ce realiza un număr, Yann Arnaud a căzut pe scenă”, au continuat aceștia.

 

Bărbatul a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma acestui tragic incident, de sâmbătă seară (17 martie) Cirque du Soleil a anulat două spectacole în Tampa, Florida.

Nu este prima dată când un membru al formației Cirque du Soleil a murit în timpul unui turneu. În 2016, tehnicianul Olivier Rochette, care era și fiul co-fondatorului, pregătea setul pentru spectacolul “Luzia” din San Francisco, când a fost lovit de un lift și a murit mai târziu.

loading...
Loading...

Citește și

  • circ globus acrobatii accident grav

    Tragedie în arena circului Globus, care în timpul unui spectacol! Un acrobat a căzut, duminică, de la o înălţime de circa opt metri, bărbatul fiind transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

  • Viaţa lui poate trece lejer drept subiect de film. Şi-a petrecut copilăria într-un internat al unui club de gimnastică, iar la 15 ani devenea acrobat în trupe de circ şi pleca să descopere lumea. Acum, la 43 de ani, românul Adrian Stan a ajuns în al nouălea cer al acestei arte: trupa canadiană Cirque du Soleil. Click! l-a întâlnit şi a aflat de ce în lumea asta peste el nu se trece.

  • 50 de artiști, decoruri 3 D, numere de jonglerie care vor bate toate recordurile, producători aduși de la Cirque du Soleil, cea mai cunoscută trupă de circ din lume. Sunt ingredientele primului spectacol al stagiunii 2017-2018 a Circului Globus din București, trupa urmând să devină copia europeană a celebrei trupe canadiene. Click! a asistat în premieră la repetițiile pentru ”Reveria”, care va avea premiera pe 15 noiembrie

  • Începe stagiunea la Circul Globus din București cu două premiere despre care se așteaptă să doboare toate recordurile de audiență. Pe 18 noiembrie, se joacă pentru prima oară ”Reveria”, iar pe 25 noiembrie,”Băiatul care a învățat să zboare”. Al doilea spectacol este o provocare: primele numere de dresaj după interzicerea animalelor sălbatice la circ