Imagini şocante cu acrobatul de la Cirque du Soleil care a căzut de la înălţime

Ultima actualizare:

    Acrobatul nu avea centuri de siguranţă în timpul numărului periculosfoto: captură video
Acrobatul nu avea centuri de siguranţă în timpul numărului periculosfoto: captură video

Un spectacol în Florida s-a transformat într-o tragedie! Un acrobat de la Cirque du Soleil și-a pierdut viața după ce a căzut de la patru metri înălţime pe scenă, în faţa spectatorilor îngroziţi. Bărbatul care făcea parte din echipă de mai mulţi ani a fost transportat la spital, dar medicii nu au putut să mai facă nimic ca să-l salveze.

Anunțul tragicului incident a fost făcut chiar de echipa Cirque du Soleil, în care b[rbatul de 38 de ani activa de câțiva ani.

“Cu o tristețe imensă, Cirque du Soleil Entertainment Group raportează că un accident tragic a avut loc în timpul spectacolului ”Volta” din Tampa, Florida”, se arată în comunicatul făcut public în mediul online. ”În timp ce realiza un număr, Yann Arnaud a căzut pe scenă”, au continuat aceștia.

Bărbatul a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma acestui tragic incident, de sâmbătă seară (17 martie) Cirque du Soleil a anulat două spectacole în Tampa, Florida.

Nu este prima dată când un membru al formației Cirque du Soleil a murit în timpul unui turneu. În 2016, tehnicianul Olivier Rochette, care era și fiul co-fondatorului, pregătea setul pentru spectacolul “Luzia” din San Francisco, când a fost lovit de un lift și a murit mai târziu.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net