Imagini senzaționale cu Pământul, recuperate după doi ani

Ultima actualizare:

    Înregistrările furnizate de cameră sunt o adevărată comoarăFoto: captură Youtube
Înregistrările furnizate de cameră sunt o adevărată comoarăFoto: captură Youtube

O cameră GoPro pierdută și găsită după doi ani a oferit câteva imagini absolut spectaculoase din spațiu. Cinci studenți americani au vrut să surprindă imagini cu statul Arizona, văzut din stratosferă. Din nefericire, tinerii au pierdut camera.

Povestea recuperării camerei GoPro este la fel de spectaculoasă precum înregistrările și fotografiile furnizate de aceasta. Totul a început în anul 2013. Pregătirile proiectului au durat patru luni. Studenții au atașat camera GoPro unui balon cu heliu și au trimis-o în spațiu, în speranța că vor obține înregistrări inedite cu Pământul, văzut din spațiu. Nu s-au înșelat, însă aveau să descopere acele imagini abia după doi ani, potrivit site-ului slashgear.com.

Marele Canion, văzut din spațiu

Pentru localizarea camerei GoPro au folosit un smatphone cu GPS. Din păcate, harta de la compania de telecomunicații AT&T era inexactă, iar balonul și camera go pro au aterizat la 50 de mile depărtare de locația stabilită de cei cinci studenți. În mod ironic, un angajat al acelei companii a găsit camera accidental, după doi ani.

Imaginile recuperate sunt absolut spectaculoase și oferă un final fericit acestei povești inedite. Camera GoPro a fost înapoiată echipei, iar înregistrările furnizate de aceasta sunt o adevărată comoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net