Imagini rare cu fiica fostului președinte Sarkozy. Ce frumusețe de fată!

Ultima actualizare:

    Giulia este fiica fostului președinte francez, Nicolas Sarkozyfoto: Hepta
Giulia este fiica fostului președinte francez, Nicolas Sarkozyfoto: Hepta

Chiar dacă și-au consumat încă de la început relația în văzul lumii, fostul președinte francez Nicolas Sarkozy și soția sa, Carla Bruni, au fost foarte discreți în ceea ce-o privește pe fiica lor, Giulia. Imaginile cu puștoaica de șase ani sunt o raritate.

Recent, cuplul Bruni-Sarkozy a fost surprins de fotoreporteri la o plimbare împreună cu micuța Giulia. Puștoaica de șase ani seamănă leit cu tatăl ei, care o ținea foarte mândru de mână.

Se pare că nu este vorba doar despre o asemănăre fizică, după declarațiile Carlei Bruni (50 de ani). ”Giulia seamănă foarte mult cu Nicolas: e plină de energie și are mult farmec. Și, la fel ca el, adoră bomboanele”, a declarat la un moment dat soția fostului președinte francez.

Și totuși, Giulia pare să fi moștenit ceva și de la mama ei, fost supermodel, din generația de aur a lui Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Naomi Campbell, dar și cântăreață de succes. ”Fiica mea cântă tot timpul, cred că vrea să ajungă cântăreață, dar cine știe ce va face mai târziu?”, a adăugat Carla Bruni.


    Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, la plimbare cu fiica lor, Giuliafoto: Hepta
Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, la plimbare cu fiica lor, Giuliafoto: Hepta

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit la începutul anului 2008, la numai câteva luni după ce s-au cunoscut, la o petrecere. Sarkozy era deja președintele Franței și divorțase de curând de cea care l-a susținut pe parcursul campaniei electorale. Relația celor doi s-a desfășurat așadar în văzul tuturor și sub presiunea opiniei publice, iar Carla a făcut față cu brio.

”Într-o căsnicie trebuie să existe dorință și prietenie de ambele părți. Pe vremea când locuiam în Palatul Elysée, îl rugam pe soțul meu să vină acasă în fiecare seară, dacă nu avea programată vreo cină oficială, ca să putem mânca împreună și să vorbim, pentru că suntem în primul rând prieteni”, a dezvăluit Carla secretul mariajului ei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net