Imagini inedite! Emmanuel Macron și soția sa, vizită la Taj Mahal - Templul Iubirii

Ultima actualizare:

    Emmanuel Macron și Brigitte au mers la Taj Mahalfoto: Hepta
Emmanuel Macron și Brigitte au mers la Taj Mahalfoto: Hepta

Emmanuel Macron (40 de ani) și soția lui, Brigitte (64 de ani), se află în această perioadă într-o vizită oficială în India.Vizita este menită să consolideze relaţiile Franţei cu a doua cea mai populată ţară din lume.

Pe lângă întâlnirile cu liderii politici, Macron și-a făcut timp și pentru soția lui. Emanuel și Brigitte au vizitat Taj Mahalul, supranumit și Templul Iubirii.

Macron a renunțat la sacou și a purtat o cămașă albă, pantaloni negri și o cravată în aceeași culoare cu pantofii.

Prima Doamnă a Franței a avut o apariție impecabilă și a optat pentru un deux piece de culoare nude, format din pantaloni și un sacou cool. Brigitte n-a renunțat la tocuri și a ales o pereche de stiletto care se potriveau de minune cu costumul ales.


    Prima Doamnă a Franței a fost extrem de elegantăfoto: Hepta
Prima Doamnă a Franței a fost extrem de elegantăfoto: Hepta

Cu părul prins și zâmbetul pe buze, soția lui Macron a fost atentă la ghidul care i-a însoțit pe perioada turului.

Emmanuel și Brigitte s-au pozat în fața monumentului uriaș, care a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO în 1983.

Brigitte i-a fost profesoară lui Emmanuel

Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneux, profesoara lui de teatru și de franceză, cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii, la liceul La Providence. Cei doi s-au căsătorit în 2007, la Touquet. ”Nu era ca toți ceilalți. Avea tot timpul cărți la el. Nu era un adolescent. Se comporta ca un adult”, spunea Brigitte Macron, într-un documentar difuzat de France 3.

Taj Mahal, monumentul construit din dragoste

Construit între 1631 și 1653 pe malurile râul Yamuna, Taj Mahalul este cea mai cunoscută operă de arhitectură din India. Mausoleul din statul Agra este una dintre cele mai faimoase clădiri din lume și a fost inclus pe lista celor noi 7 minuni ale lumii.

simeon stalpnicul png

Arhitectura sa împrumută elemente din arta hindusă, indiană și persană, iar pentru construcția sa s-au adus materiale din locuri îndepărtate precum China sau peninsula Arabă, transportate cu ajutorul elefanților. Taj Mahalul a fost ridicat în 22 de ani prin munca a circa 20.000 de muncitori. Decizia de a ridica Taj Mahalul a fost luată în 1631 de împăratul Imperiului Mogul, Shah Jahan. Distrus de dispariția soției sale, Mumtaz Mahal, care a murit la nașterea celui de-al 14 copil, Împăratul a hotărât să ridice în amintirea ei cel mai grandios mausoleu din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net