Imagini cutremurătoare de la explozia din metroul din Sankt Petersburg

Ultima actualizare:

    Două explozii la metroul din Sankt Petersburgfoto: Twitter
Două explozii la metroul din Sankt Petersburgfoto: Twitter

Metroul din Sankt Petersburg a fost zguduit luni, 3 aprilie, în jurul orei locale 14.20, de o explozie puternică, între stațiile Piața Sunnaya și Institutul Tehnologic, situate chiar sub centrul vechi al orașului. Jurnaliștii vorbesc despre cel puțin 11 morți și peste 50 de răniți, în vreme ce Comitetul pentru Antiterorism anunță 9 norți.

Martorii oculari au postat pe rețelele de socializare imagini cu vagonul de metrou de la stația Piața Sunnaya afectat de explozie și cu mai multe persoane rănite întinse pe jos.

Chiar dacă inițial s-a vorbit despre două explozii, Comitetul pentru Antiterorism a confirmat că este vorba despre o singură explozie, produsă între cele două stații de metrou. Agențiile de știri transmit că ar fi vorba despre 12 morți și peste 50 de răniți. Conform Comitetului pentru Antiterorism, este vorba despre 9 morți. De asemenea, mai multe filmulețe postate pe YouTube arată sute de oameni așteptând în fața stațiilor de metrou, printre ambulanțe și mașini de poliție.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a confirmat că Vladimir Putin s-a aflat în cursul dimineții în Sankt Petersurg. Putin a avut o întâlnire oficială cu președintele belarus Aleksandr Lukasenko și nu se mai afla în oraș la ora exploziei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net