Imagini ce-ți taie răsuflarea! S-a cățărat la 450 de metri înălțime

untitled.png

catarare macara dubai
Tânărul s-a cățărat la o înășțime de 450 de metri
Foto Youtube

Un aventurier englez s-a urcat pe o macara din Dubai la o înălțime de 450 de metri. Bărbatul nu este la prima experiență de acest fel, el cățărându-se constant pe clădiri cu înălțimi de peste 400 de metri. Paradoxal, el spune că în trecut era îngrozit de altitudine.

Conform Express.co.uk, englezul James Kingston (25 de ani) a revenit în Dubai pentru a-și forța limitele. Acesta s-a filmat în timp ce s-a cățărat pe o macara înaltă de 450 de metri. Tânărul este pasionat de această experiență și s-a urcat pe mai multe clădiri din diferite orașe din Marea Britanie; s-a urcat (în mod ilegal) chiar și pe turnul Eiffel. În 2014, Kingston a fost arestat în Dubai pentru că s-a cățărat pe Princess Tower (413 m). Acest lucru nu l-a demoralizat, ci l-a făcut să revină pentru a se aventura într-o experiență unică.

Kingston a escaladat fără hamurile de siguranță macaraua denumită Marina 101, bătându-și astfel propriul record. „Marina 101...aceasta este de departe cea mai înaltă structură pe care m-am cățărat până acum...”, a declarat tânărul.

De parcă imaginile nu ar fi fost și așa destul de amețitoare, în timp ce se cățăra, Kingston a ținut să menționeze că macaraua este acoperită cu unsoare. Acest lucru îngreunează și mai mult escaladarea fără mijloace de siguranță. „Obișnuiam să fiu complet terifiat de înălțimi, dar, pe măsură ce faci asta, devine mai ușor”, a mărturisit Kingston.

Iată cum a decurs cățărarea pe macaraua Marina 101:

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1