Imagini brutale cu execuţii publice. Victimele ISIS, aruncate de pe acoperiş şi ucise cu pietre

Ultima actualizare:
Bărbaţii au măştile îndepărate pentru a vedea mulţimea
Bărbaţii au măştile îndepărate pentru a vedea mulţimea

Doi bărbaţi aruncaţi de pe un acoperiş, doi crucificaţi în faţa unei mulţimi, o femeie bătută cu pietre până la moarte: acestea sunt ultimele execuţii dintr-o serie de atrovităţi efectuate de gruparea teroristă Stat Islamic, potrivit dailymail.co.uk.

Cei doi bărbaţi care au fost aruncaţi de pe un acoperiş, spre mulţimea adunată jos, au plătit cu viaţa pentru că erau homosexuali. Acuzaţiile împotriva celor doi au fost anunţate de un militant mascat al Statului Islamic (SI). Citind de pe o listă, teroristul a declarat că bărbaţii sunt vinovaţi de implicarea în activităţi homosexuale şi sunt condamnaţi la moarte, în conformitate cu interpretarea radicală a Legii Sharia în Statul Islamic, potrivit dailymail.co.uk.

Alţi doi bărbaţi, acuzaţi de tâlhărie, au fost legaţi de două cruci de lemn cu bande galbene şi verzi, în jurul încheieturilor şi cu feţele acoperite şi au fost transportaţi în spatele unei camionete albe până într-o piaţă din Mosul, Irak, unde se fac execuţiile. 

Al-Ansari apare în alt clip al ISIS, în timp ce citeşte acuzaţiile aduse unei femei
Al-Ansari apare în alt clip al ISIS, în timp ce citeşte acuzaţiile aduse unei femei

Din imagini, pare că legăturile de la ochi au fost îndepărtate parţial, lăsându-le posibilitatea să vadă mulţimea ostilă. Doi militari SI mascaţi, îmbrăcaţi în uniforme, apar în spatele celor doi bărbaţi crucificaţi şi îi ucid cu sânge rece. Corpurile lor rămân legate de crucile de metal, spre încântarea spectatorilor, toţi bărbaţi.

Nu este pentru prima dată când Statul Islamic a dat publicităţii dovezi ale execuţiilor îngrozitoare ale homosexualilor din Irak. În decembrie 2014, au apărut fotografi pe reţelele sociale în care un bărbat, acuzat că este homosexual, este aruncat în gol de pe un acoperiş de opt militanţi SI. Corpul distrus al victimei a fost fotografiat pe pământ, zăcând pe treptele unei clădiri. Alţi doi bărbaţi au fost crucificaţi, fiind acuzaţi de viol. Corpurile lor sunt arătate încă legate de un gard.  

În apropiere se află Abu Omar al-Ansari, un militant în vârstă al Statului Islamic, cu o barbă deasă, albă. Al-Ansari a ajuns cunoscut ca figură reprezentativă a SI, apărând într-un film de propagandă intitulat „Mesajul lui Mujahid“, în care îndeamnă şi alţi irakieni să se alăture SI.  

Al-Ansari, care pare îmbrăcat destul de zdrenţăros, într-o robă neagră şi încălţat într-o pereche de bocanci de armată, este arătat citind crimele de care se face vinovată o femeie, acuzată de adulter. Femeia este îmbrăcată, din cap până în picioare, într-o burqa.

Ultimele două imagini arată femeia fiind bătută cu pietre până la moarte de o hoardă de militanţi SI. Zăcând pe pământ şi înconjurată de o grămadă de pietre, ochii ei însângeraţi sunt încă vizibili. O bucată de pânză albastră a fost folosită pentru a acoperi cadavrul femeii, în timp ce militanţii părăsesc scena.


    Al-Ansari apare în alt clip al ISIS, în timp ce citeşte acuzaţiile aduse unei femeiFoto: dailymail.co.uk
Al-Ansari apare în alt clip al ISIS, în timp ce citeşte acuzaţiile aduse unei femeiFoto: dailymail.co.uk

Se pare că uciderea femeii cu pietre nu a avut loc cu public. Ea pare a fi fost executată într-o zonă mai liniştită, departe de mulţime.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net