Imagini apocaliptice! Uraganul Maria a aruncat Puerto Rico în haos total

femeie_uragan.png

foto
Locuitorii sunt lipsiți de speranță
Foto:Getty

Uraganul Maria, care a lovit cu putere Puerto Rico, a lăsat mii de oameni fără curent electric și a inundat sute de gospodării. Zece persoane și-au pierdut viața, printre acestea aflându-se doi ofițeri de poliție care s-au înecat în timpul operațiunilor de salvare.

Autorităție din Puerto Rico au descris urmările uraganului ca fiind apocaliptice, iar cu câteva zile în urmă guvernatorul Ricardo Rossello s-a întâlnit cu reprezentanții localnicilor care i-au relatat despre pagubele produse pe insulă.

FotoZoom
Uraganul Maria a lăsat întreaga populație în întuneric
Foto:Getty

„Distrugerile din Puerto Rico au adus țara cu aproximativ 20-30 de ani înapoi în ceea ce privește dezvoltarea. Vegetația insulei este nimicită”, a adăugat Ricardo Rossello.

fotoZoom
Sute de case au fost inundate
Foto:Getty

Potrivit Daily Mail, numărul morților va crește pe măsură ce căutările efectuate cu ajutorul elicopterului vor continua să se desfășoare, iar timpul necesar remedierii stricăciunilor va fi unul îndelungat. “Ne vom folosi toate resursele de care dispunem. Trebuie să reîntregim țara. Isteria începe să se răspândească. Spitalele se află în prag de colaps. Sunt ocupate aproape în totalitate și avem nevoie disperată de ajutor,a fost mărturia emoționantă a unui locuitor”.

loading...
Loading...

Citește și