Imaginea emoționantă cu doi bătrânei, doborâți în atentatul din Barcelona

atentat_2.jpg

atentat barcelona
A fost carnagiu în zona turistică Ramblas din Barcelona
Foto: Getty

A fost infern în zona turistică Ramblas din Barcelona pe 17 august, după ce o dubă a intrat în viteză într-o mulțime de oameni. Carnagiul a semănat teroare și moarte, în urma atacului fiind secerați cel puțin 14 persoane, iar alte 100 fiind rănite.

Jurnaliștii au surprins imagini terifiante de la locul atentatului, zeci de pietoni zăcând pe stradă, unii grav răniți, alții uciși de mașina care i-a strivit și lovit. News. ro precizează că au fost răniți cetățeni din 24 de state: România, Franța, Germania, Spania, Olanda, Argentina, Venezuela, Belgia, Australia, Ungaria, Peru, Irlanda, Grecia, Cuba, Macedonia, China, Italia și Algeria.

Printre victime se numără și un cuplu de vârstnici care au fost loviți demașina morții condusă de terorist. Daily Mail a publicat emoționanta fotografie pe Internet și se pot observa doi bătrânei doborâți, lungiți pe-o parte și cu fața unul spre celălalt. Bărbatul avea în mână o plasă de cumpărături de la Carrefour, sugerând că bătrâneii veneau de la magazin, când au fost surprinși de atacul terorist. Lângă ei, stătea în genunchi o femeie, dorind să-i ajute. Sursa citată precizează că cei doi vârstnici au fost răniți, dar în acest moment nu se știe dacă aceștia au supraviețuit.

atentat barcelonaZoom
Un cuplu de bătrânei, lovit de automobilul morții care a ucis cel puțin 13 persoane
Foto: Daily Mail

 

loading...
Loading...

Citește și

  • atacator barcelona semnalmente

    Doi bărbaţi au reuşit să semene panică, joi seara, la Barcelona în doar câteva minute! Au intrat înarmaţi într-un restaurant cu specific turcesc şi au luat ostatici dintre clienţii localului. Unul dintre terorişti a fost reţinut, iar presa spaniolă a dat publicităţii semnalmentele lui. Este vorba despre un bărbat, posibil marocan cu trăsături arabe, cu înălţimea de 1, 70 m, care în momentul incidentului purta o cămaşă albă cu dungi albastre.

  • barcelona panica atentat furgoneta

    Teroare la Barcelona! Cel mai populat bulevard al oraşului a fost scena unui atac sângeros. O dubă a intrat în mulţime, rănind mai multe persoane. După acest incident, doi bărbaţi înarmaţi au intrat într-un restaurant din zonă şi au luat ostatici mai mulţi clienţi. Un român care locuieşte la Barcelona a povestit în exclusivitate pentru Click!, clipele de coşmar prin care trece.