Imagine istorică cu Regina la 90 de ani: Charlotte, în brațele străbunicii

487310391.jpg

regina elisabeta marea britanie aniversare
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește azi, 21 aprilie, 90 de ani
Foto Getty

Familia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii pare una dintre cele mai frumoase familii regale din lume. Este ușor să ne dăm seama de acest lucru numai dacă privim fotografiile cu nepoții reginei. Anul acesta, cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a zilei sale de naștere, Elisabeta apare într-o fotografie superbă alături de cei mai tineri membri ai familiei regale.

Regina a pozat pentru un portret aniversar alături de strănepoții săi, potrivit Time.com. În fotografie se poate observa cum suveranul Marii Britanii o ține în poală pe Charlotte, cea mai mică dintre nepoții săi. Autorul portretului fotografic este Annie Liebovitz și a fost realizat cu ocazia împlinirii Reginei Elisabeta a 90 de ani.

iohjbkbb.png

regina elisabeta marea britanie aniversare charlotte
Regina Elisabeta și nepoții săi. Charlotte, pe care o ține pe genunchi, este cea mai mică
Foto Twitter/People

Ea este înconjurată de cei șapte nepoți ai săi, care sunt cei mai tineri membri ai familiei regale: Mia Tindall (2 ani), fiica lui Zara și Mike Tindall; James, Viconte de Severn (8 ani) și Louise (12 ani), copiii Contelui și Contesei de Wessex; Savannah (5 ani) și Isla Philips (12 ani), fiicele celui mai mare nepot al reginei, Peter Philips; Prințul George (2 ani) și Prințesa Charlotte (11 luni), fiul și fiica Prințului William și ai Ducesei Kate Middleton.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • Anul 1869 începea pentru Prințul Carol într-o atmosferă tensionată. Liberalii, în frunte cu Brătianu și cu C.A. Rosetti, aflați în Opoziție, deveneau din ce în ce mai agitați. Își doreau cu orice preț să îi arate lui Carol că fără ei nu se poate. Brătianu era prea pătimaș și își pierduse orice urmă de obiectivism. Dizolvarea Camerelor era inevitabilă.

  • regina elisabeta printul filip scrisoare

    Un manuscris ascunde un secret uimitor despre felul în care Regina Elisabeta (90 de ani) a Marii Britanii l-a întâlnit pe Prințul Philip (94 de ani). Regina s-a îndrăgostit de el pe când avea doar 13 ani, iar el 18.

  • regina elisabeta scrisoare virala

    Un „ritual” realizat cu sfințenie a ajuns în atenția presei internaționale. Timp de 60 de ani, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, bunicul internautului Andrew Simes îi trimitea câte o felicitare Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (89 de ani). Se pare că aceasta a fost impresionată de gestul bărbatului și i-a răspuns anual la scrisori. Pe lângă asta, cei doi au avut parte de o întâlnire inedită, în urmă cu mulți ani.

  • Este una dintre cele mai faimoase femei din lume, dar chiar şi Regina Elisabeta a II-a poate trece neobservată. Un fost agent de pază al suveranei a povestit un astfel de incident, când Regina Regatului Unit nu a fost recunoscută de un grup de turişti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1