Iată semnul rutier care a ucis-o pe rusoaica topless. Află totul despre tragedia care a şocat planeta!

Ultima actualizare:

    Aceasta este ultima secvenţă în viaţă cu rusoaica Natalia Borodina
Aceasta este ultima secvenţă în viaţă cu rusoaica Natalia Borodina

Natalia Borodina nu a avut nici o şansă! Se dădea în spectacol, dansând în sânii goi pe jumătate ieşită din maşina prietenei ei Ivana Boiraciuk, din Ucraina, când s-a lovit de un semn rutier. Cele două se filmau în timpul distracţiei şi rulau cu peste 60 km/h. Natalia a murit la spital, Ivana a fost arestată de poliţia din Punta Cana, Republica Dominicană.

Scene de groază în paradisul exotic din Republica Dominicană! Vineri, întreaga planetă a urmărit un videoclip viral pe Internet. În cele câteva secunde, milioane de oameni au putut-o vedea pe frumoasa moscovită Natalia dansând despuiată în afara maşinii şi mângâindu-se languros. Prietena ei Ivana Boiciuk, de 32 de ani, o filma în timp ce rula cu maşina Kia Picanto prin Punta Cana. Dansul senzual se încheie tragic pentru ambele tinere. Natalia îşi zdrobeşte creierii de semnul care indica direcţia către aeroport, care a fost identificat recent de poliţia locală şi moare câteva ore mai târziu pe patul de spital. Ivana ajunge în arestul poliţiei şi e pusă sub acuzare de omor din culpă după ce anchetatorii descoperă că se fla la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.


    De acest semn rutier s-a izbit Natalia cu peste 60 de km/h în timp ce prietena ei Ivana Boiraciuk o filma
De acest semn rutier s-a izbit Natalia cu peste 60 de km/h în timp ce prietena ei Ivana Boiraciuk o filma

Conform prietenei Nataliei, Elena Koroliova, aceasta era o mamă bună pentru băiatul ei de 11 ani, Emrak. Copilul încă nu ştie că mama lui nu mai este în viaţă. Natalia Borodina trăia în Cannes şi, conform presei moscovite, era escortă de lux. Apropiaţii susţin însă că se ocupa cu diferite afaceri imobiliare.


    Cele două tinere au închiriat o maşină Kia Picanto pe perioada vacanţei în Punta Cana
Cele două tinere au închiriat o maşină Kia Picanto pe perioada vacanţei în Punta Cana

Familia îndurerată trebuie să plătească acum costurile de repatriere a trupului neînsufleţi, în valoare de 18.000 de euro, însă nu îşi poate permite. Şi asta pentru că Natalia nu şi-a făcut asigurare de călătorie la plecarea în Republica Dominicană. „Natalia muncea din greu pentru a-şi întreţine familia. Nu trebuie judecată. Oricine poate face o greşeală care să îi fie fatală”, a declarat, pentru Daily Mail, Elena Koroliova.


    Natalia Borodina şi-a plătit singură vacanţa de lux din Paradisul Exotic
Natalia Borodina şi-a plătit singură vacanţa de lux din Paradisul Exotic

Natalia mai are o soră în Celiabinsk, pe nume Iulia care are grijă de bunica lor în vârstă de 80 de ani, care le-a şi crescut. „Iulia îşi creşte propriul copil şi are grijă şi de băiatul Nataliei. Nu duc o viaţă prea uşoară”, a declarat Anjelica Kling, o apropiată. Frumoasa Natalia era nora amiralului în rezervă Boris Palaguşkin din armata rusă. Ea a divorţat de Aleksander Palaguşkin, fiul acestuia şi se luptau pe custodia lui Ermak, de 11 ani. Aleksander Palaguşkin a cunoscut-o pe Natalia la Londra, unde era detaşat cu serviciul şi unde se află în prezent. „Natalia şi cu mine am fost măritate cu doi fraţi. Ea a plecat din ţară cu soţul ei, s-au despărţit şi el s-a recăsătorit. În ultima vreme nu şi-a mai văzut deloc fiul, dar îşi dispută custodia în instanţă. Natalia a fost foarte supărată din cauza divorţului. S-a trezit peste noapte cap de familie şi trebuia să îşi asume acest statut muncind peste măsură”, a declarat Anastasia Akulenko, o altă prietenă de-a Nataliei. Conform documentelor prezentate de poliţia dominicană, Natalia Borodina a locuit o perioadă în Moscova, dar se născuse în oraşul industrial Zlatoust, din Munţii Urali.

O turistă din Rusia care a ieşit goală pe geamul maşinii a murit după ce s-a izbit de un stâlp

Natalia vindea proprietăţi imobiliare în Cannes profitând de relaţiile la nivel înalt pe care le avea în rândul miliardarilor ruşi, care nu vorbeau altă limbă decât rusa. Reprezentantul consular Zurab Peradze a declarat că ţine legătura cu anchetatorii pentru a urmări acest caz şi pedepsirea celor care se fac vinovaţi.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net