Iată scrisoarea prin care angajaţii Apple au aflat de moartea lui Jobs

Ultima actualizare:

Urmaşul lui Steve Jobs la conducerea gigantului american a început scrisoarea prin a afirma că are veşti triste, pe care trebuie să le afle toată lumea. Apoi, acesta i-a făcut o scurtă caracterizare lui Jobs, adăugând că plănuieşte o comemorare a vieţii extraordinare a acestuia, anunţă Adevărul.

"Echipă, am veşti foarte triste pe care vreau să le împărtăşesc cu voi. Astăzi, Steve a plecat dintre noi. Apple a pierdut un geniu vizionar şi creativ, iar lumea a pierdut o fiinţă umană uimitoare. Toţi cei care am avut norocul să îl cunoaştem şi să lucrăm cu Steve, am pierdut un prieten bun şi un mentor. Steve lasă în urmă o companie pe care doar el ar fi putut să o construiască şi spiritul său va fi întotdeauna legat de fondarea Apple. Plănuim o comemorare a vieţii extraordinare a lui Steve la care pot participa angajaţii Apple. Nu există cuvinte care să poată exprima mâhnirea pe care am simţit-o la moartea lui Steve sau recunoştinţa că am avut ocazia să lucrăm cu el. Îi vom onora amintirea prin a ne dedica şi a-i continua munca pe care a iubit-o atât de mult", a scris Timp Cook.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net