Iată halba care îţi zice că eşti beat!

Ultima actualizare:

    Dacă se înroşeşte halba, trebuie să te opreşti
Dacă se înroşeşte halba, trebuie să te opreşti

Foarte tare! S-a inventat halba care luminează când simte că ţi s-a făcut sete, când se încălzeşte berea şi când e timpul... să te duci acasă. Recipientul se conectează la telefonul mobil inteligent prin Bluetooth.

Fiecare dintre noi avem prieteni care ne încurajează să mai bem o bericică, deşi ne-am făcut plinul. Mai de ruşine, mai din vitejie, cedăm ispitei şi ne alegem cu dureri de cap şi mahmureală. Halba-minune ne poate scoate din încurcătură. Echipată cu senzori, aceasta luminează în roşu  atunci când eşti deja beat şi chiar îţi cheamă un taxi. Recipientul inteligent luminează în verde când e gol şi te informează, astfel, că îţi este sete.

simeon stalpnicul png

Când luminează în bleu, mai poţi lua una. Halba numără apoi câte beri ai dat pe gât şi se înroşeşte dacă ai întrecut măsura. Halba este confecţionată din policarbonat, un material durabil, a fost inventată de firma XLink din Los Angeles, California şi pusă în producţie de platforma de finanţare a proiectelor creative, Kickstarter.com. Se conectează prin Bluetooth (n.r dispozitiv prin care se poate face schimb de informaţii între diverse aparate, situat la baza recipientului) la telefonul inteligent sau la tabletă. Halba inteligentă e prevăzută cu un senzor de greutate care înregistrează cât lichid este în ea şi LED-uri care luminează şi schimbă culoarea.

simeon stalpnicul png

Folosind informaţiile de pe Internet, recipientul luminează de câte ori marchează echipa ta favorită de fotbal, în culorile acesteia. Utilizatorii pot să îi programeze şi alte comenzi pentru a-i informa despre evenimente pe care vor să le urmărească. Când ai depăşit numărul de beri la care rezişti sau s-a făcut miezul nopţii, îţi poate chema automat un taxi. Halba e prevăzută cu o baterie care durează mai mult decât stai la o petrecere. Poate fi comandată prin Kickstarter, începând din aprilie, la un preţ de vânzare cu amănuntul de 60 de dolari (circa 249 de lei).

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net