Iată chipul românului măcelarit în stradă la Torino! Poliţia a arestat un minor!

Ultima actualizare:

Poliţia se află pe urmele unui român care se pare că are aceeaşi vârstă cu victima. Surse apropiate investigatorilor ne-au precizat că azi-noapte a fost deja reţinută o persoană, dar nu este vorba de "măcelar" ci de un alt participant la altercaţie.

Este vorba de un minor de 17 ani, care s-ar face vinovat doar de lovirea lui Cimpoeşu Gheorghe Daniel, înainte de sângerosul episod.

Crima a avut loc aseară, în jurul orei 21.30, în cartierul Barriera di Milano, din Torino. Potrivit reconstituirii realizate de carabinieri, românul, pe numele său Gheorghe Cimpoeşu şi care avea antecedente penale, a încercat să fugă de agresorul său, dar a fost ajuns din urmă, prins şi atacat cu o sabie cu lama de 50 de centimetri lungime.

Asasinul l-a lovit în mod repetat cu sabia pe tânăr, până când acesta a decedat, sub privirile a zeci de persoane care urmăreau, îngrozite, scena de la geamurile şi balcoanele blocurilor din jur.

Criminalul nu s-a oprit aici. După ce l-a înjunghiat de zece ori pe român, acesta i-a retezat mâna cu maceta, după care a plecat calm, însoţit de două femei.

Click pe adevarul.it pentru a vedea fotografia victimei

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net