Iată cele mai tari vacanţe din Europa!

Ultima actualizare:

    Locul 1. Santorini, Grecia
Locul 1. Santorini, Grecia

Dacă nu plouă, nu bate vântul şi nu sunt nori aveţi toate şansele la concediu perfect în aceste locaţii recomandate de specialiştii în turism de la The Guardian şi TripAdvisor.

Şi dacă vorbim de Europa, preţurile nu sunt deloc piperate, dacă faceţi rezervările din timp. Meteorologii anunţă o vară caniculară, aşa că este bine să alegeţi atent locaţia şi să nu vă pripiţi. Şi pentru cele mai frumoase poze de concediu, iată ce decoruri speciale vă recomandă experţii.

Santorini, Grecia. Insula s-a format în 1.600 î.Hr. în urma unei erupţii vulcanice. Relieful sălbatic se îmbină perfect cu apele limpezi şi clima blândă. Cele mai mici preţuri de cazare de aici sunt la hostelul Caveland (între 23 şi 70 euro). O masă la terasă costă 10,50 euro de persoană şi dacă doriţi să vă distraţi, oraşul Oia este plin de atracţii.


    Locul 2. Mykonos, Grecia
Locul 2. Mykonos, Grecia

Mykonos, Grecia. Apele mării din zona de coastă au nuanţe turcoaz. În iunie, preţurile la hotel ajung şi la 200 de euro, iar la corturile ce pot fi închiriate la Paraga Beach ajung la 20-30 de euro. Puteţi merge la Cine Manto, un cinematograf în aer liber. O masă pentru o persoană care include şi un pahar de vin costă între 9,50 euro şi 13 euro. 


    Locul 3. Hvar, Croaţia
Locul 3. Hvar, Croaţia

Hvar, Croaţia. Staţiunile Stari Grad, Jelsa sau Vrboska şi-au câştigat deja renumele în topul celor mai frecvente recomandări. Printre cele mai ieftine cazări de aici este pensiunea Hidden House (110 euro). La un kilometru distanţă de Vrboska se află un restaurant internaţional care serveşte inclusiv pizza. O masă pentru o persoană ajunge la 15-20 de euro.


    Locul 4. Vis, Croaţia
Locul 4. Vis, Croaţia

Vis, Croaţia. Insula Vis a fost până în 1989 o bază militară şi a revenit în atenţia publicului după filmarea ecranizării „Mamma Mia”. Cazarea aici variază între 90 şi 150 de euro pe noapte. Iar la capitolul mâncare, restaurantul de pe plaja Stoncica serveşte meniuri pentru o persoană la mai puţin de 10 euro. Trebuie să vizitaţi şi insula Bisevo.


    Locul 5. Corsica, Franţa
Locul 5. Corsica, Franţa

Corsica, Franţa. Este o insulă încărcată de istorie. Cazarea la hotelul La Palma costă în luna iunie 75 de euro, urmând ca din iulie să se majoreze cu 50%. Apa e foarte limpede şi plaja de lângă Saint Florent este ideală pentru relaxare în doi. Un meniu pentru o persoană care include o bere corsicană costă între 8 şi 10 euro. 


    Locul 6. Île de Ré, Franţa
Locul 6. Île de Ré, Franţa

Île de Ré, Franţa. Odatră ajunşi aici credeţi că v-aţi întors în timp: măgăruşi cu sarsanale în spate, străzi albe şi case colorate. Cea mai ieftină cazare din zonă este la Camping Le Cormoran (între 20 de euro şi 69 de euro). Un platou cu fructe de mare şi un pahar de vin costă 12 euro. Zona este căutată în septembrie de iubitorii de kitesurf.  


    Locul 7. Mallorca, Spania
Locul 7. Mallorca, Spania

Mallorca, Spania. Toţi turiştii iau cu asalt oraşul Palma şi puţini ştiu că la 40 de minute de el se află Llubi, care e foarte tradiţional. Preţurile de cazare aici sunt de 90 € în iunie şi cresc cu 20% în sezon, iar la un hos-tel costă 40 € din iunie până în septembrie. Un meniu pentru o persoană, pe bază de fructe de mare costă 15 €.


    Locul 8. Ibiza, Spania
Locul 8. Ibiza, Spania

Ibiza, Spania. Aceasta este staţiunea amatorilor de petreceri. Dacă vreţi să staţi în camping preţurile sunt de 23 de euro la cort, 35 de euro în iglu şi 70 de euro în căsuţe pentru familii. Un meniu pentru o persoană costă 20 de euro. Nopţile sunt extrem de zgomotoase pentru că aici vin cei mai buni DJ-i din lume în fiecare vară.


    Locul 9. Sicilia, Italia
Locul 9. Sicilia, Italia

Sicilia, Italia. Dacă vă cazaţi în Palermo, costurile de la hostel sunt cuprinse între 20 şi 60 €. Plaja din dreptul pensiunii Le 4 Stagioni e una dintre cele mai frumoase din lume, datorită faunei marine. Meniul pentru o persoană costă aici 20-25 €, iar vinul face toţi banii. Experţii susţin că plajele sicieliene au cel mai fin nisip.


    Locul 10. Sardinia, Italia
Locul 10. Sardinia, Italia

Sardinia, Italia. Plaja Masua din Costa Verde este un veritabil paradis estival. Chiar dacă este o zonă stâncoasă, Sardinia îşi menţine renumele în topul celor mai frumoase staţiuni din lume. Cazarea aici la un hostel costă 23-33 € în Portoscuso, în apropiere de Capo Frasca ajunge şi la 60 €. O persoană mănâncă două feluri la o masă cu 30 €.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net