I-a oferit 2 milioane $ să facă sex cu soţia lui

Ultima actualizare:

    Miliardarul canadian Daryl Katz este dat în judecată pentru îndrăzneală de Robert Cipriani şi Greice Santo
Miliardarul canadian Daryl Katz este dat în judecată pentru îndrăzneală de Robert Cipriani şi Greice Santo

O ofertă de nerefuzat se lasă cu nenumărate consecinţe atunci când e... refuzată! A simţit-o pe pielea lui jucătorul profesionist de poker de origine australiană Robert Cipriani. Acesta l-a dat în judecată pe miliardarul Daryl Katz (55 de ani) că i-a oferit două milioane de dolari să facă sex cu soţia lui.

Poţi să juri că este filmul „Propunere indecentă” (1993)! La finele lui 2016, miliardarul canadian, care se laudă cu o avere de peste 3,5 miliarde $, Daryl Katz (n.r. care este însurat la rândul lui), s-a îndrăgostit de actriţa de origine braziliană Greice Santo (25 de ani).

I-a făcut o ofertă iniţială de 20.000 $ pentru o noapte de amor şi cum tânăra a preferat să-i rămână fidelă soţului ei, jucătorul de poker australian Robert „Robin Hood 702” Cipriani, miliardarul, care deţine echipa de hochei Edmonton Oilers, a plusat.

I-a oferit lui Greice, în timp ce cuplul se afla în Hawaii, două milioane de dolari, pentru a face sex de şase ori pe lună, timp de un an, cu el. Deranjată, actriţa, care a jucat în comedia „Jane Virgina”, a depus plângere la poliţia din Hawaii acuzându-l de hărţuire. Evident, miliardarul a negat totul şi a spus că are o căsnicie fericită alături de soţia lui Renee şi de cei doi copii.

În declaraţia de 12 pagini depusă la poliţie, Santo menţionează şi faptul că miliardarul i-a promis un rol pe marile ecrane pentru că „este un om influent”. După ce a depus plângerea, jucătorul de poker australian a început să aibă probleme.


    Jucătorul de poker  Robert Cipriani şi  soţia lui, Greice  Santo, au refuzat  oferta bogătaşului
Jucătorul de poker Robert Cipriani şi soţia lui, Greice Santo, au refuzat oferta bogătaşului

Nu a mai fost primit în cazinouri şi nu şi-a mai putut „face meseria”, zice el, din cauza intervenţiilor la nivel înalt făcute de Katz. Printre probele depuse la dosar, cei doi soţi au prezentat un SMS trimis de Katz în care acesta spunea: „sunt naşul tău binefăcător”.Exact ca în filmPovestea seamănă cu cea din filmul „Propunere Indecentă” din 1993, în care au jucat Robert Redford, Woody Harrelson şi Demi Moore. Oferta indecentă pentru o noapte de amor era în film de doar un milion de dolari. Miliardarul John Gage (Robert Redford) le face propunerea într-un cazinou din Las Vegas celor doi soţi Murphy, care pică în capcana acestuia şi ajung la divorţ.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net