I-a lăsat flori şi un mesaj iubitei lui! Reacţia uluitoare a tinerei

Ultima actualizare:

    Bărbatul i-a lăsat un buchet de flori şi un bileţel iubitei sale, la uşă foto: viral4real.com
Bărbatul i-a lăsat un buchet de flori şi un bileţel iubitei sale, la uşă foto: viral4real.com

Despărțirile sunt greu de suportat chiar și de cele mai puternice persoane. Un tânăr a reuşit să atragă atenţia într-un mod inedit, după ce publicat pe internet câteva imagini în care descria pas cu pas cum a ales să se despartă de iubita lui.

În momentul în care persoana iubită decide să se despartă de tine printr-o metodă ieşită din comun, lucrurile devin foarte greu de gestionat din punct de vedere sentimental.

Ally, protagonistul farsei, nu s-a gândit deloc la sentimentele iubitei lui atunci când a decis să se despartă de ea. El i-a trimis un mesaj prin care a anunțat-o că i-a pregătit o surpriză și a rugat-o să iasă la ușă. În fața ușii, femeia a descoperit un buchet de flori şi un bilet ataşat, informează viral4real.com.

Încântată, tânăra i-a răspuns iubitului ei cu un mesaj în care i-a transmis că îl iubește şi chiar i-a mulţumit pentru gest. Înțelegând că nu a citit încă mesajul care însoțea buchetul, iubitul ei a rugat-o să facă acest lucru. În bilet, bărbatul scrisese că vrea să se despartă de ea. Mai mult de atât, Ally îi reproşa iubitei sale că nu a avut un comportament corespunzător şi că numerele ei au fost blocate.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net