I-a cântat soţiei aflate pe patul de moarte o melodie emoţionantă

batran.jpg

cântec de dragoste, iubire, bătrâni, spital
Howard îi cântă soției You'll Never Know
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un bărbat în vârstă de 92 de ani i-a cântat soției aflată pe patul de moarte un cântec de dragoste. Nepoata celor doi bătrânei a avut grijă să înregistreze scena şi să o publice pe internet, iar peste trei milioane de internauţi au urmărit imaginile.

Scena impresionantă îl prezintă pe veteranul Howard Solari (92 de ani) în timp ce îi cânta soției lui Laura, în vârstă de 93 de ani, melodia "You'll Never Know", a cântăreţei americane Rosemary Clooney.

Lipsită de puteri, femeia îi șopteşte soțului cât de mult îl iubește, în timp ce acesta îi cântă și priveşte profund în ochi, conform mirror.co.uk.

Interpretarea emoţionantă a bătrânului a impresionat întreaga lume

După ce nepoata lor, Erin, a publicat pe Facebook câteva poze, precum și filmarea de aproape trei minute, peste trei miliane de oameni au fost profund impresionați.

„Mă simt norocoasă că am reușit să prind acest moment unic, care te unge pe suflet dintre bunicii mei. Bunicul meu i-a fredonat bunicii versurile pe care i le-a mai cântat după ce a revenit din al Doilea Război Mondial. Din nefericire, bunica mea este prea neputincioasă pentru a putea cânta cu el. Însă asta nu a oprit-o să-i spună că îl iubește”, a mai adăugat Erin, nepoata lor, pe pagina de Facebook.

Erin a precizat că bunica ei își va petrece ultimele zile din viață acasă, alături de bunicul ei.

   

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul