Hoţii români au ascuns bancnotele şi aurul în frigider

Ultima actualizare:

    Poliţiştii din Sicilia au făcut o captură impresionantă
Poliţiştii din Sicilia au făcut o captură impresionantă

Ţineau banii la rece!

Trei români cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani au fost arestaţi în Italia pentru furt. Carabinierii au desfăşurat o acţiune complexă pentru a prinde banda bănuită că a spart mai multe case din oraşul Agrigento – Sicilia. Poliţiştii italieni au oprit o maşină în care se aflau cei trei indivizi, care aveau asupra loc un colier şi mai multe tacâmuri din argint, scrie adevarul.ro.

La percheziţiile efectuate în locuinţele celor trei români, carabinierii au găsit, într-un vas plin cu mucegai, un plic sigilat cu suma de 40.000 de euro şi o cutie cu bijuterii de aur. Într-un frigider au fost găsite alte bijuterii şi bancnote, iar în spatele unui tablou - suma de 25.000 de euro, banii fiind lipiţi cu bandă adezivă. „În total, poliţiştii au recuperat 68.000 de euro şi au confiscat bijuterii în valoare totală de aproximativ 40.000 de euro de la cei trei români”, scrie publicaţia “Giornale L’ora”. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net