Hong Kong-ul filmat din aer de o dronă. Imagini incredibile!

82053497.jpg

hong kong drona
Un fotograf a realizat mai multe imagini cu Hong Kong-ul văzut de sus
Foto Getty

Hong Kong-ul este unul dintre orașele cu cea mai mare densitate a populației din lume. Aceasta se poate observa nu doar din punct de vedere al locuitorilor, care acoperă străzile, ci și în ceea ce privește clădirile. Un fotograf a avut ideea de a surprinde câteva imagini cu o dronă pe care a ghidat-o deasupra orașului. Rezultatele sunt incredibile.

Andy Yeung este fotograful care a trimis deasupra orașului Hong Kong o dronă cu ajutorul căreia a realizat câteva fotografii impresionante, relatează Bored Panda. El a încercat să surprindă modul în care arată de sus unul dintre cele mai populate orașe din lume. Aici se găsesc de altfel cele mai multe clădiri care au înălțimi de peste 150 de metri și unde trăiesc peste 17.000 de locuitori pe o milă pătrată.

Iată cum arată Hong Kong-ul de sus:

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe

informații interesante!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • fan ho hong kong

    O serie de imagini inedite realizate în Hong Kong, în anii `50, de către un adolescent, surprind o altă față a renumitului oraș-port. Fan Ho s-a mutat din Shanghai în Hong Kong în anul 1949, pe când era copil. Străzile pline de negustori și rișce l-au fascinat pe tânăr, care avea să devină, mulți ani mai târziu, unul dintre cei mai apreciați fotografi din lume. În ultimii ani, Fan Ho a „revizitat” aceste fotografii de care uitase, pe care mai apoi le-a inclus în cartea sa, „A Hong Kong Memoir”.

  • Andreea Balan vacanta Hong Kong Asia

    Aflată într-o vacanță prelungită, pentru a-și încărca bateriile după maratonul de concerte din perioada sărbătorilor de iarnă, Andreea Bălan a ajuns de sâmbătă pe tărâm asiatic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1