Hillary Clinton, 76% șanse să fie președintele SUA

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUAFoto: Getty
Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUAFoto: Getty

După ce Donald Trump a fost anunțat drept candidat oficial al Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA, este de așteptat ca Hillary Clinton să fie numită reprezentanta democraților chiar săptămâna viitoare. Mai mult decât atât, soția lui Bill Clinton pare favorită la Casa Albă.

Cei de la The New York Times au pus la cale un algoritm prin care au calculat șansele la presedinție a celor doi candidați, iar Hillary a ieșit câștigătoare. Procentul este unul zdrobitor, 76%. Jurnaliștii de peste Ocean au ajuns la concluzia că posibilitatea ca democrata să piardă sunt acelea ale unui jucător din NBA să rateze o lovitură liberă.

După ce au fost analizate peste 300 de sondaje realizate din luna aprilie până în prezent, dar și istoricul voturilor din fiecare stat, Clinton pare a ieși președinte. Cu toate acestea, în cele 16 săptămâni rămase până la alegeri, multe se pot schimba, mai ales că Trump este cu adevărat plin de surprize, iar precedentul nu lipsește. Chiar soțul lui Hillary, Bill Clinton, pornea din poziția de învins în 1992. Cu patru luni înainte de alegeri avea doar 20% șanse de câștig, dar cu o lună înainte, democratul ajunsese la 84 de procente.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net