Harry şi Meghan au publicat ultimul mesaj pe contul de Instagram "Sussexroyal". Cei doi nu vor mai reprezenta monarhia

harry-meghan.jpg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat un ultim mesaj pe contul de Instagram "Sussexroyal"

Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat un ultim mesaj pe contul de Instagram "Sussexroyal", care are peste 11 milioane de abonaţi, înainte de retragerea lor din familia regală britanică, prevăzută marţi seară.

"Mulţumim acestei comunităţi - pentru sprijin, inspiraţie şi pentru dorinţa comună de a face bine în lume", este mesajul postat.

"Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua. Abia aşteptăm să ne revedem curând. Aţi fost minunaţi. Până atunci, vă rugăm aveţi grijă de voi şi unul de altul", au scris cei doi, care nu s-au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor, Harry şi Meghan.

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic, şi soţia lui, Meghan, au anunţat pe 8 ianuarie că renunţă la obligaţiile lor protocolare în cadrul familiei regale. Cei doi au renunţat la alocaţia regală şi trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, în special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovată reşedinţa lor din Regatul Unit.

Începând din 31 martie, cei doi nu vor mai reprezenta monarhia, potrvit news.ro.

Loading...

Citește și

  • Meghan Markle și printul Harry vor să se stabilească în California

    Prințul Harry a înfuriat-o pe soția sa, Meghan Markle. El nu a vrut să asculte, când ea i-a interzis să se întoarcă în țara natală.

  • meghan markle si printul harry

    Meghan Markle şi prinţul Harry au decis să se separe de Casa Regală a Marii Britanii, să renuţe la titluri şi la banii primiţi din partea contribuabililor pentru a duce o viaţă mai liniştită, ferită de energie negativă. La începutul lunii martie au participat la ultima ceremonie oficială în calitate de membrii ai Casei Regale apoi s-au întors în Canada, Vancouver, acolo unde dețin o casă în valoare de 14 milioane de dolari. Se pare că schimbarea este una de bun augur pentru cei doi, potrivit publicației britanice dailymail.co.uk. Iată cum s-au adaptat rebelii familiei regale la noile condiții de trai.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1