Harry îi va oferi lui Meghan un inel de logodnă realizat din brățara Prințesei Diana

harry.jpg

printul harry
Harry plănuiește să-i ofere iubitei sale un inel de logodnă prețios
Foto: Getty

Prințul Harry (32 de ani) și actrița Meghan Markle (35 de ani) sunt într-o relație de un an, iar zvonurile au răspândit vestea că amândoi plănuiesc să facă pasul cel mare. Dacă o va vere în căsătorie, Harry îi va oferi iubitei sale un inel foarte prețios.

Se crede că prințul Harry plănuiește să-i ofere lui Meghan un inel ce va fi realizat dintr-o brățară care a aparținut Prințesei Diana, precizează The Mirror. Există zvonul că Harry i-ar fi cerut bijutierului regal, Harry Collins, să realizeze un inel din platină cu smarald, în valoare de peste 100.000 de euro.

Inelul va fi o bijuterie foarte atrăgătoare, „sclipitoare, dar nu ostentativă”, cu un design special realizat pentru stilul iubitei lui Harry.

De asemenea, prințul își dorește să se căsătorească cu Meghan cât mai curând, pentru a fi sigur că Prințul Philip (96 de ani) va putea participa la nuntă, cât încă starea lui de sănătate nu se agravează. Ducele de Edinburgh este cel mai vârstnic membru al Familiei Regale și a anunțat recent că se va retrage treptat de la îndatoririle regale din cauza vârstei sale înaintate.

Loading...

Citește și

  • harry si meghan

    Nunta Pippei Middleton cu bancherul James Matthews a fost considerată evenimentul anului în Regatul Marii Britanii. Bineînțeles că atenția tuturor a fost asupra mirilor, în special asupra Pippei, care a strălucit, dar invitații săi de marcă nu au putut fi ignorați, doar vorbim despre oameni precum Prințul William și soția lui, Ducesa Kate, dar și celebrități precum Meghan Markle, iubita Prințului Harry.

  • meghan

    Prințul Harry (32 de ani) și Meghan Markle (35 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Chiar dacă relația lor este relativ proaspătă, de-a lungul timpului, surse apropiate celor doi îndrăgostiți au declarat că aceștia sunt foarte serioși în ceea ce privește dragostea lor, ba chiar se pare că ar trebui să ne pregătim de o logodnă regală, însă doar cu acordul Reginei. Ei bine, se pare că Majestatea Sa și-a dat binecuvântarea, iar Prințului nu-i rămâne decât să facă marele pas.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1