Harry îi va oferi lui Meghan un inel de logodnă realizat din brățara Prințesei Diana

Ultima actualizare:

    Harry plănuiește să-i ofere iubitei sale un inel de logodnă prețiosFoto: Getty
Harry plănuiește să-i ofere iubitei sale un inel de logodnă prețiosFoto: Getty

Prințul Harry (32 de ani) și actrița Meghan Markle (35 de ani) sunt într-o relație de un an, iar zvonurile au răspândit vestea că amândoi plănuiesc să facă pasul cel mare. Dacă o va vere în căsătorie, Harry îi va oferi iubitei sale un inel foarte prețios.

Se crede că prințul Harry plănuiește să-i ofere lui Meghan un inel ce va fi realizat dintr-o brățară care a aparținut Prințesei Diana, precizează The Mirror. Există zvonul că Harry i-ar fi cerut bijutierului regal, Harry Collins, să realizeze un inel din platină cu smarald, în valoare de peste 100.000 de euro.

Inelul va fi o bijuterie foarte atrăgătoare, „sclipitoare, dar nu ostentativă”, cu un design special realizat pentru stilul iubitei lui Harry.

De asemenea, prințul își dorește să se căsătorească cu Meghan cât mai curând, pentru a fi sigur că Prințul Philip (96 de ani) va putea participa la nuntă, cât încă starea lui de sănătate nu se agravează. Ducele de Edinburgh este cel mai vârstnic membru al Familiei Regale și a anunțat recent că se va retrage treptat de la îndatoririle regale din cauza vârstei sale înaintate.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net