Hai noroc! Berea asta costă 31.704 $

Ultima actualizare:

    Atenţie! Berea aceasta  este perfectă doar  pentru un singur  consumator, restul  s-ar putea să  strâmbe din nas
Atenţie! Berea aceasta este perfectă doar pentru un singur consumator, restul s-ar putea să strâmbe din nas

Berea asta este un fel de Ferrari al băuturilor alcoolice! Producătorii de la berăria londoneză Meantime Brewery au dat lovitura: clienţii le trimit o mostră de salivă, e prelevat ADN-ul şi apoi produc berea perfectă pentru codul lor genetic. Deranjul costă pe măsură: 31.704 dolari.

A fost inventată berea perfectă pentru tine! Costă 31.704 dolari. Licoarea e concepută într-o fabrică din Londra şi e creată de berari pornind de la codul genetic al fiecăruia. Cum funcţionează? Foarte simplu: cercetătorii prelevează o mostră de ADN de la consumator. Mostra este trimisă în laboratoarele 23andMe unde sunt detectate trăsăturile ereditare ale clientului. Sunt analizaţi receptorii gustativi şi apoi produc berea ţinând cont de gena TAS2R38 (n.r. responsabilă cu gustul şi transferul informaţiei gustative către receptorii neurologici corespondenţi). Ciaran Giblin, patronul Meantime Brewery şi-a produs propria bere concepută după ADN-ul lui şi spune că „nu a gustat niciodată ceva mai bun”.

Costurile mari ale analizelor de laborator şi respectiv ale substanţelor folosite la producţie fac ca berea concepută să coste cât o maşină de lux. Însă berarii îi asigură pe pofticioşi că în preţul de 31.704 de dolari intră peste 800 de litri de bere care va purta numele clientului. Reţeta de bere este realizată în funcţie de fluctuaţiile genetice ale genei TAS2R38, iar clientului îi este livrată licoarea care e perfect echilibrată ca gust dulce-amărui. Atenţie! Rezultatul final poate fi delicios pentru o singură persoană. Restul amicilor care vor gusta din berea concepută după ADN-ul tău s-ar putea să fie de altă părere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net