Grecia a intrat în lista roșie de risc epidemiologic. Turiștii nevaccinați vor sta în carantină la întoarcerea în țară

Ultima actualizare:

    Grecia, una dintre destinațiile preferate de românifoto: Pixabay.com
Grecia, una dintre destinațiile preferate de românifoto: Pixabay.com

Grecia a intrat în lista roșie de risc epidemiologic, astfel că doar persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală sunt scutite de carantină la sosirea în România, începând de duminică, 1 august.

Pentru zona roșie se impune carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc în România, excepțiile făcând persoanele vaccinate anti-COVID cu schemă completă de cel puțin 10 zile, cele care au fost infectate cu coronavirus în ultimele 180 de zile și nu mai devreme de ultimele 14 zile, copiii până la vârsta de 6 ani, iar cei de 6-16 ani cu prezentarea unui test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, informează g4media.ro.

În zona roșie au mai intrat: Irlanda, Monaco, Maldive, Bahamas, Curaçao și Insulele Virgine ale Statelor Unite. Decizia a fost luată joi, 29 iulie, la intrunirea în ședință Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

Conform datelor publicate joi de ECDC, Grecia a ajuns la rata de incidență de 3,46 la mie. De la pragul de 3 la mie, statele sunt trecute în zona roșie în România.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net